Vaihdoin minäkin sitten tämän blogin vuodatuksen alle, kun halusin saada tuohon sivuun noi tiedot kaikista koirista... Eli tästä lähtien koetan muistaa päivittää tätä, mutta entinen saa olla paikallaan vielä, kun siellä on kuitenkin paljon muistiinpanoja ja kuviakin :).

Bestiksellä oli tänään sosiaalistumispäivä, lähdettiin aamupäivällä ihmettelemään maailmanmenoa Kupittaan Citymarketin pihalle. Nähtiin paljon ihmisiä, joiden luo Bestis meni iloisena pyytämään rapsutuksia, se selkeästi nauttii kun sitä rapsutellaan ja pallutellaan. Bestis tuli tutuksi monen vanhemman rouvan kanssa, sekä parin lapsen. Kaikkiin suhtautui hienosti.
Nähtiin myös pari skootteria ja ostoskärryjä, sellaiset isot ostoskärryt, joissa on lapsille auto, olivat vähän pelottavia, muuten oli oikein tomerana.

Cittarilta suunnattiin Kupittaan juna-asemalle toiveena ehtiä paikalle katsomaan junia, mutta muutama minuutti myöhästyttiin. Käytiin kuitenkin asemalla ihmettelemässä, sinne mennessä ritilä ja sähköovet olivat vähän jänniä, mutta kun mentiin pariin kertaan ees taas niin johan reipastui :)

Leikittiin Cittarin pihalla lelulla ja sielläkin leikki hyvin ja palautti lelua, mainiota :). Tehtiin myös imutustreenit sekä Cittarilla että aseman edessä ja nekin onnistui ihan suhteellisen hyvin, mun vaan pitäis ite opetella pitämään käsi paremmin ja kävelemään oikein, mutta penne oli ihan taitava :)