Bestis on taas hieman edistynyt, nyt koettaa ulkona kovasti jo nousta seisomaan ja pysyy jo pystyssä muutamia metrejä, sisälläkin käveli tänään melkein eteisen päästä päähän - eli ainakin parisen metriä :). Vasen jalka on edelleen parempi, joten oikea saa vielä erityishuomiota. Yleensä liikkuu aika hassunnäköisesti istuen oikealla jalalla, käyttäen etutassujaan ja potkien vasemmalla takajalalla vauhtia.
Nyt vain olen miettinyt, että tarkoittiko lääkärin "yleensä halvauspotilaiden kävelemisen alkuun kuluu aikaa viikosta kuukauteen" sitä, että tuossa ajassa pitäisi kävellä jo ihan normaalisti, vai tarkoittiko se tätä tällaista kävelyä. Jaa'a, mutta eiköhän se ensi viikolla kontrollissa selviä...

Glenda on saanut treenata, eilen käytiin ensin aamulla taas laskemassa Raisiossa lampaat (tallella olivat) ja illalla vielä treeneissä Piikkiössä. Nyt pitää (taas...) kiinnittää huomiota vauhtiin, sitä kun Glendalla on jokseenkin liikaa.

Tänään tehtiin päivällä taas keppijälki metsään, nyt jäi yksi keppi jonnekin alkuun, mutta muut viisi nousivat hyvin. Tässä pitää kiinnittää huomiota jäljen vanhenemiseen, nyt ajoin taas turhan tuoreen jäljen ja Glenda teki turhaan siksakkia.

Illalla treenattiin Outin kanssa tokoa (kiitos seurasta! :), Glenda sai tehdä ensin muutamat ruudut, jotka yllättävän hyviä, metallinouto, joka myös ok, tosin palkkasin heti noston jälkeen. Sitten liikkeestä istu ja maahan ja siitä luoksetulo, nämä kaikki myös ok. Siis oikein onnistuneet treenit tänään :).
Bestis sai olla myös kentällä mukana kassimatkustajana, sitä kiukutti kun äiti sai tehdä hommia, mutta onneksi ei sentään huutanut Supon ja Takun tehdessä.