Tein Glendalle tänään neljännen keppiharjoituksen, tällä kertaa ihan metsään (piti tehdä helpolle ja aukealle alueelle, mutta kun löytänyt sellaista niin tein metsään rohkeasti). Keppejä oli kuusi, jälki oli ehkä 100 metriä pitkä. Mun suureksi ihmetykseksi, kaikki kepit nousi :)). Kaksi se tosin otti suuhun ja saman tien yritti jatkaa jäljestystä, jouduin pyytämään sitä palauttamaan ne. Mutta kuitenkin, olin oikein tyytyväinen, toivottavasti ei ollut pelkkää aloittelijan tuuria.

Bestiksen tilassa ei ole tänään tapahtunut mitään radikaalia edistymistä eiliseen nähden, muutamaan kertaan on tosin koettanut ottaa pari askelta ja on saattanut pysyä jopa pystyssä. Syömään nousee aika lailla itse, tosin tassut saattavat olla ihan miten sattuu. Seisomassa se pysyy aika lailla varmasti, kun laittaa kunnolla.
Uiminen on edelleen hankalaa, tosin nyt sujuu ehkä vähän paremmin, mutta ei hyvin kuitenkaan vielä.
Vasen jalka on selkeästi parempi kuin oikea, yleensä liikkuu istuen oikean jalan päällä, potkien vasemmalla jalalla vauhtia ja muutenkin huomaa, että oikea jalka ei ole ihan yhtä vahvan oloinen kuin vasen. Se saa nyt siis erityishuomiota.