Eilen käytiin Liedossa jäljestämässä Saakun kanssa, ensin talloin Glendalle keppijäljen, kuusi keppiä jäi vähän vaikeampaan maastoon kuin yleensä ja koska torstainen kulma oli ok, niin päätin tehdä taas yhden kulman.
Sen jälkeen ajeltiin nurtsille tekemään pennuille makkarajäljet, Bestiskin sai oman pienen jäljen - lähinnä siksi, että saa harjoitella kävelyä. Sille olikin juuri oivallinen paikka, kun nurtsi oli hieman kallellaan oikealle, niin sai oikea jalka vähän enemmän painoa osakseen.
Bestiksen jälki sai vanhentua Hukan ajaessa omansa (hienosti ajaakin, siinä meille mainio esimerkkikoira :) ja sen jälkeen minikoira kehiin.

Bestis jäljesti hienosti, vain muutama nami jäi matkalta syömättä, eikä yhtään häiriintynyt, vaikka mä pidin takajaloista kiinni ja Saakku käveli ihan vieressä höpötysseurana. Ja mikä tärkeintä, pentu pysyi hyvin pystyssä ja mä lähinnä näön vuoksi olin jaloissa kiinni, hienosti nosteli itsekin jalkojaan! :))) Jeejeejee! Tosin raukka kakkasi jäljestyksen lomassa (tekee edelleen asiansa vähän milloin sattuu ja mihin sattuu, enkä osaa itse oikein katsoa koska sillä mahtaa olla hätä), mutta siitäkin voin olla tyytyväinen, että pystyi kakkaamaan pystyssä. Meillä on vähän erilaiset ilonaiheet kuin muilla ;)

Glenda jäljesti ihan ok:sti, nyt ei mun mielestä yhtä hyvin kuin aiemmin, mutta ei nyt ihan huonosti kuitenkaan. Kaksi keppiä jäi löytymättä ja yhdessä kohtaa itse mokasin kunnolla. Luulin sen olevan ohittamassa keppiä, joten en päästänyt menemään, mutta siinä kohtaa olikin se kulma eikä keppiä, joten Glenda teki oikein, Laura väärin. Auts. Lupasin, että tämä oli viimeinen kerta, kun yritän jäljestää koirani puolesta. Toivottavasti pystyn pysymään päätöksessäni.

Bestis on muuten ollut nyt enemmän pystyssä kuin aiemmin, kävelee etenkin ulkona jo melkein enemmän kuin laahaa itseään, joten hyvältä vaikuttaa. Muuten se alkaa olemaan vähän turhautuneen oloinen, koettaa tehdä kaikkea ei sallittua (söi mm. antennijohdon - byhyy, euroviisut jää näkemättä, just kun lupasin ilmoitella väliaikatietoja ;) ja on taas vähän rasittava pentu. Eilen yritti ulkona taas riekkua Glendan pannassa, eli alkaa normalisoitumaan selkeästi.