Aamulla käytiin Bestiksen kanssa rokotuksilla, pikkukoira oli reipas :). Painolle sain kaksi lukemaa, 5,8 kg tai 6,1 kg, eli joko on hieman laihtunut tai sitten suurinpiirtein samassa kuin viime viikolla. Ei ihme sinänsä, että tämä toipilaana olo vaikuttaa kaikkeen. Mutta ei pentu siltikään mikään liian laiha ole, mutta ei se viime viikolla mikään punkerokaan ollut. Mä olen koko ajan ajatellut, että siitä tulee isompi kuin Glendasta, mutta Glenda oli ekoilla rokotuksilla isompi. Toisaalta se ei ollut potilas...
Eläinlääkäri-Tuomas katsoi samalla Aistista saatuja kuvia, erityisesti halusin lonkista jonkin mielipiteen, ja ihan hyviltä ne kuulemma näyttivät. Hyvähyvä. Muutenkin kyselin tulevaisuuden näkymistä, pitää vielä ensi viikolla Aistissa kontrollikäynnillä kysellä tarkemmin.

Glenda pääsi eilen tekemään tottista, seuraamista, liikkeestä istumista, maahanmenoa + luoksetuloa, liikkeestä seisomista + luoksetuloa, noutoa ja ruutua. Luoksetulo aiheuttaa edelleen vähän harmaita hiuksia, välillä vielä jos ottaa pidemmän pätkän kisanomaisesti niin pyrkii tulemaan sivulle. Treeniä vaan lisää, huoh.