En olekaan tällä viikolla ehtinyt blogia päivittämään, mutta touhuiltu on silti.
Tiistaina käytiin Bestiksen kanssa Aistissa kontrollissa ja tyytyväisiä olivat sekä lääkärisetä että fyssaritäti edistykseen :). Kauhean paljon ei sinänsä tulevaisuuden suhteen selvinnyt, kuulemma ehkä puolen vuoden kuluttua voi taas tietää enemmän. Mutta positiivista on se, että nyt kuitenkin ajatellaan jo niinkin pitkälle :))).
Kovasti on vielä töitä tehtävänä pikkuisen kanssa ja fyssari meinasi, että luultavasti Bestiksestä tulee näkemään vielä pitkänkin ajan kuluttua, että ei ole ihan normaalisti liikkuva koira, mutta kuitenkin vaikutti hänenkin mielestään hyvältä.

Se on ollut nyt ihan superreipas sisällä, yrittää kiivetä sohvalle (mikä on sinänsä hyvä, että takajaloissa on niin paljon voimaa, että pysyy pystyssä jos etujalat ovat sohvalla :)) ja tällä hetkellä menee jonkinnäköistä rallia ympäri kämppää. Laitoin sille pieniä esteitä lattialle ja vielä pitää töistä otetusta paksusta pahvista askarrella lisää esteitä oviaukkoihin, jotta saa kunnolla nostella jalkojaan mennessään.
Bestis on saanut tehdä myös pari jälkeä ja ollaan naksuteltu noutoa ja mua vasten nousemista - taas ajatuksena, että takajalat saavat vahvistusta :). Näitä muiden jumppajuttujen ohella.

Glenda kävi laskemassa lampaat - tallella olivat taas - ja on tehnyt ensimmäisen vieraan tekemän jäljen. Sinänsä oli vähän tyhmä jälki, kun maasto oli hankalampi kuin ennen ja sen lisäksi vielä vaikeutusta tuli jäljentekijästä, mutta yllättävän hyvin Glenda sen kuitenkin mun mielestä suoritti meidän treenimäärään nähden :). Kakkos- ja kolmoskeppi jäi, mutta muut neljä nousivat hienosti.
Keppilaskuri 30/36
Seuraava jälki voisi olla oma tekemä ja helpossa maastossa, jotta saisi vähän palautusta tuosta edellisestä :)