Lähdin tänään etsimään kadonnutta hakumotivaatiota, vaikka ääni on lähes kokonaan poissa ja muutenkin olo (taas) aika kuollut flunssasta johtuen.
Nyt tein lauantaisesta viisastuneena alkuun ensin neljä tyhjää, viidennen piston kohdalla maalimies sai juosta piiloon Glendan lähdettyä takarajalle, tarkoituksena että Gee saisi nostettua maalimiehen tullessaan pistolta takaisin. Maalimies ei päässyt kovin hyvin piiloon ja oli ehkä kymmenen metriä keskilinjalta, joten Glenda oli hyvin hämmästyneen näköinen nähdessään sen ja tullessaan katsoi hetken mua sen näköisenä, että oonko mä nyt ihan tosissani että maalimies on noin lähellä. Päätti kuitenkin nostaa sen, joten treeni onnistui. Tällä kertaa sai palkaksi ensin ruokaa ja sitten vasta lelun. Tämän jälkeen tehtiin kaksi tyhjää, jonka jälkeen samalla idealla toinen maalimies, nyt Glenda vain sattui bongaamaan maalimiehen tullessaan toiselta puolelta, joten ei tehnyt syvää pistoa kun jo oikaisi maalimiehelle, mutta se ei haitannut - ideana kun oli vaan saada Gee nostamaan maalimiehet juoksemisinnostuksesta huolimatta.

Treeni oli oikein onnistunut, pistot oli ehkä vähän turhan eteenpäin kaartavia, mutta tuuli oli tosi voimakas, joten se oli ihan ymmärrettävää. Nyt vain samalla idealla lisää treenejä alle, niin ehkä se tästä.

Bestis pääsi taas mukaan tallaamaan aluetta ja hakutädit olivat sitä mieltä, että kävelee paremmin kuin torstaina :). Jeejee, hyvä Bestis :). Sillä oli hauskaa kun sai juoksennella ees taas ja sai aina välillä nameja, vähän alkaa harmittamaan, ettei siitä tule koskaan hakukoiraa...