Taaskaan en oo ehtiny kauheesti tätä blogia päivittämään, mutta pitää kerrata viime viikon tekemisiä vähän ees.

Tiistaina käytiin laskemassa Glendan kanssa lampaat taas Raisiossa ja heti ekalla laitumella meistä oli sentään jotain hyötyä. Glenda haki lampaat kasaan ja laskettuani ne huomasin, että yksi puuttuu. Lähdin kävelemään laidunta pidemmälle ja huomasin, että kivien takana näkyi villaa. Kun pääsin lähemmäs, niin näin lammas-raukan makaavan maassa takajalka kivien välissä jumiutuneena. Se oli jäänyt sorkastaan jumiin kaposeen kivenkoloon, oli saanut pienen vekin jalkaansa, enkä mä saanut mitään tehtyä yksin. Soitin Katjalle, joka lupasi lähteä samantien tulemaan laitumelle, jotta lammasta pystytään auttamaan. Katjaa odotellessa käytiin laskemassa toisen laitumen lampaat ja kun mentiin yhdessä Katjan kanssa katsomaan jumiin jäänyttä lammasta niin jollain ihmeen kaupalla se olikin päässyt irti siitä kolosta. Hyvä niin, koska kivet oli sen verta suuria, että aika hankala siinä olisi mitään ihmeellistä tehdä... Vähän se ontui jalkaansa, mutta pysyi kuitenkin hyvin lauman mukana liikkeessä, hyvähyvä.
Muilla laitumilla Glenda oli taas ihan mukavan etevä, joten tällä kertaa jäi hyvä mieli paimentamisesta, etenkin kun meistä oli oikeasti jotain hyötyä :)

Bestis on ajanut pari jälkeä, jotka on menneet ihan tosi hienosti, se on tarkasti katsonut askeleet ja edennyt aika nätisti suoraan :)). Nyt alkaa tuntumaan aika kivalta toi jäljestys sen kanssa tosiaan. Aika hitaasti se tosin etenee, mutta ei kai se vielä tässä vaiheessa haittaa.
Glenda on saanut molemmilla kerroilla tehdä myös pienen keppiharjoituksen, eli siis ihan lyhkäsen jäljen nurtsille, jossa keppi päässä, ja molemmat on sujuneet mukavasti.

Käytiin viime viikolla koirien kanssa hakemassa niille uusi pentukaveri, tällainen pallero lähti mukaan:
1686071.jpg
Glenda ja Bestis odottavat innolla uuden kaverin tapaamista ;). Tai mä nyt ainakin, koirista en oo ihan satavarma kuitenkaan...

Bestis sai myös uuden jumppaohjelman, nyt otetaan maahanmeno, peruuttaminen ja porrastreenit mukaan, sekä jatketaan samoja juttuja mitä ollaan tähän astikin tehty. Istuminen on taas vähän nopeutunut, mutta kovin nopea se ei edelleenkään oo, mutta eiköhän se siitä.
Bee pääsi taas yksin ilman Geetä yökyläilemään, Glenda kun on taas mökkeillyt. Bestis oli tosi reipas, sitä ei kyllä kauheasti haittaa missä se touhuaa. Ja tosiaan touhuaa, se on koko ajan tekemässä jotain. Sitä ei kauheasti tilapäiset portit haitanneet, se tuli niistä ryskyen läpi jne. Järkevöitymistä odotellessa...

Lopuksi taas kuvia, koetin saada otettua Bestiksen vaanimisista kuvia, mutta kovin loistavia näistä ei tullut. Se siis lenkillä tuijottaa Glendaa "aika" paljon, mutta koska on niin kauhean söpö ja vammainen, niin saa tehdä sitä. Mä luulen, että Bee on aika tyytyväinen vammautumisestaan, kun saa tehdä kaikkea mikä siltä terveenä ois kiellettyä ;))

1686072.jpg
Bee yrittää välillä vähän matkia äidin korvatyyliä.
1686073.jpg
Vaanin...
1686078.jpg
...tuijotan....
1686079.jpg
...ja vielä vähän vaanin ja tuijotan.
1686080.jpg
Äiskä ja tytär iloisina :)