Sunnuntaina vietettiin Pyörönmaalla mukavaa pentupäivää Tending A- ja L-pentujen kesken, Glendan pennuista mukaan pääsi Siimaa lukuunottamatta kaikki muut :)

Ohjelmassa oli aamulla ensin tottistelutuokio läheisen koulun kentällä, sen jälkeen vapaamuotoista grillausta, jonka jälkeen jakauduttiin jäljelle ja muutamat myös ottivat hakua. Lopuksi pennut (ja Glendakin) pääsivät ihmettelemään lampaita.

Bestis sai ensin vähän leikkiä kentällä, se on nyt keksinyt ettei lelun palauttaminen ole niin hauskaa, kun sen jälkeen voi joutua jumppaamaan, mutta en jaksa olla siitä kauhean huolissani. Se sai ajaa myös lyhyen jäljen, joka ei sujunut kovin hyvin, kun alusta oli huomattavasti pidempi kuin meillä on ollut normaalisti, mutta ei se nyt huonostikaan ajanut.

Glenda sai tehdä tottista ja pari rullatreeniä (kiitos Katri ja Susan!), tottiksessa ongelmaksi - yllätysyllätys - ilmeni taas luoksetulo seisomisesta, taitaa olla lähes ikuisuusongelma tää. No, jatketaan sitten vaan treeniä... Paimennus ei sujunut myöskään kovin loistavasti, mutta olen jo päässyt yli harmituksesta :).

Muut pennut olivat ihania, taitavia, kauniita, hyviä ja loistavia ja vaikka mitä muutakin vielä :))). Ihan tosi kiva oli niitä nähdä, iso KIITOS teille kaikille, kun pääsitte mukaan! :) Suurin ihmetyksen aihe pentujen kohdalla mulla on se, miten Glendan pennut voivat olla niiiiin nättejä, kun Glenda kuitenkin on jokseenkin räjähtäneen näköinen :).

Muuten ei olla niin kauheasti treenattu, Glenda on ajanut kaksi jälkeä, joista ensimmäinen meni mukavasti vaikka alusta oli paikoittain aika kuiva ja hankala ja sille kuivalle ja hankalalle osuudelle jäikin sitten kaksi keppiä.
Tänään aamulla ajettu toinen jälki olikin sitten ihan supervaikea, alun jälkeen alusta muuttui kallioksi, jolla oli vain kuivaa jäkälää, mun olisi pitänyt ymmärtää että alusta on Geelle vielä liian vaikea. En ymmärtänyt ja sinne lähdettiin, joten loppujen lopuksi Glenda hukkasi ekaa kertaa koko jäljen ja keppisaldoksikin jäi vain 3, kun alkupään kepit vain nousivat. Harmittaa, kun ei osaa itse ymmärtää mitä koira osaa ja mitä ei.

Tänään illalla käytiin laskemassa Raision lampaat ja kaikki olivat tallella ja kunnossa enkä menettänyt itsekään hermojani :).

Tässä vielä pari kuvaa pentupäivältä, koetan saada muitakin joskus esille...

1614600.jpg
Luckyn pennut yhdessä kasassa :)

1614602.jpg
L-pennut + Glenda omistajineen, vasemmalta Kaarina&Hiski, Laura&Bestis+Glenda, Hanna&Hui, Katri&Mervi ja Susan&Ruut