Bestis täyttää tänään 6 kk, niin se aika vaan hurahtaa :). Äiskä ja sisko lähettävät isot onnittelut puolivuotiaille lapsille/sisaruksille!!

Otin vihdoinkin taas kasvukuvan Pestistä, aika isolta se kieltämättä jo näyttääkin. On se alkanut muutenkin vähän (huom, vain vähän ;)) järkevöitymään, ehkä siitä vielä jonain päivänä tulee oikeasti järkevä aikuinen koira. Kovin iso se ei mun silmään ole, hieman Glendaa matalampi, saa nähdä kasvaako äidistä ohi.

1861822.jpg
Bestis puolivuotiaana isona tyttönä.
1861840.jpg
Ja tässä ihan vauvana noin 7-viikkoisena pallerona.

Eilen käytiin taas treenaamassa, aluksi näytti vähän huonolta treenaamisten suhteen kun pelästyttiin Saakun kanssa sadetta ja käytiin pyörähtämässä Myllyssä, mutta sitten todettiin ettei kuitenkaan olla sokerista ;).

Glenda sai tehdä seuraamista, jääviä ja luoksetuloja, nää oli kaikki ihan mukavia.

Bestis teki perusasentoja (aika mukavasti), maahanmenoa (se on oikeasti aika hyvän tuntuinen), ruutua (meni sivusta), luoksetuloa (ihan ok) ja muuten vaan touhotti. Mä oon kyllä aika hukassa sen kanssa, pitäis varmaan jotenkin koettaa ihan miettiä mitä sen kanssa kannattais tehdä.
Lopuksi tehtiin taas kesälomatauon jälkeen peruuttamista, missä tulee ehkä parhaiten esiin takapään heikkous. Tosi helposti meinaa istahtaa tai jopa kaatua. Tätä täytyy nyt siis tehdä taas tosi ahkerasti.