Mittasin Bestiksen eilen, hyvin epävirallisesti tulokseksi tuli n. 46-47cm. Kyllä se taitaa vähän vielä Glendaa matalampi olla. Vaa'alla ei olla käyty, mutta epäilisin sen olevan parisen kiloa vähintään Glendaa kevyempi, se on tosi silakka Geehen verrattuna - etenkin kun Geellä on nyt taas ihan hirveästi turkkia.

Treenattiin myös vähän, Bestis osaa aika hyvin istua, mennä maahan, pyörähtää oikealle ja vasemmalle ja peruuttaa. Ruutuun menemistä, noutamista ja sivulle tulemista pitäisi sen sijaan harjoitella enemmän. Se on kyllä vaan tosi mainio, leikkii hirmu kivasti, on tosi yritteliäs ja iloinen tehdessään, keskittyy kuitenkin mun mielestä tosi kivasti. Jotenkin toisaalta vähän masentaa tehdä sen kanssa, kun tuntuu niin kivalta ja tietää, ettei sen kanssa voi kunnolla koskaan harrastella. Mutta vähän sen iloksi pitää kyllä tehdä, se kun on niin kauhean innoissaan kun saa jotain tehdä :)

2041161.jpg
Tässä näyttää ihan siltä, kuin se osaisi tulla sivulle :D

Glendakin sai tehdä seuraamista, keskityin paikkaan, joka tuppaa olemaan vähän turhan edessä etenkin näin harvemmin tehtynä. Istuminen, maahanmeno, seisominen ja luoksetulot oli ihan ok, seisomisen seuruu on tosin edelleen mun makuun turhan pomppivaista, pitää sitä nyt tosissaan miettiä että jaksaako siihen kunnolla puuttua. Lopuksi kokeilin kapulan tuomista eteen, tuntui vähän hankalalta ja välillä Glenda oli peppu edellä tuomassa sitä mulle - meni siis aika hämilleen. Mutta tätä vois jatkaa sisällä...

Treenihetkeä ennen koetin saada kaikista kolmesta koirasta yhteiskuvan, hehe, ei niin kovin helppo homma. Glenda ootteli kiltisti paikallaan, kun koetin asetella vuorotellen Pestiä tai Tepsua viereen. Loppujen lopuksi totesin, että huomattavasti helpommalla pääsen, kun laitan ne istumaan kivelle, josta ei niin helposti pääse pois. Harmi vain, että valo oli jo aika vähäistä, pitää toivoa viikonlopuksi kauniita ilmoja, niin voin jatkaa tätä projektia.

2041159.jpg
Tessa ei ymmärtänyt mihin suuntaan pitäisi katsoa, ja näyttää niin kovin vanhalta.
2041160.jpg
Tämä on paras, vaikka taaskaan Bestiksellä ei ole korvia (sen lempikappale on aivan varmasti Pienet sammakot).
2041158.jpg
Bestis on musta niin kovin nätti ja aika lailla isänsä kopio :)
2041157.jpg

Muoksmuoks, nyt vasta muistin, ettei Glendan pentujen sivu ole näkynyt täällä, joten korjasin asian ja vähän päivittelinkin sitä, kuten myös oikealla olevia laatikoita :)