Tästä meidän blogista taitaa tulla enemmän kuvapäiväkirja, kun ei meille koskaan kuulu oikein mitään ihmeellistä nykyisin, ja treenataan niin kauhean vähän :)

2134139.jpg
Bestis-Exon-tyttö
2134140.jpg
Puikulapää
2134141.jpg
Glenda näyttää kyllä Pestiin verrattuna vähän räjähtäneeltä :D
2134143.jpg
Yhteiskuvista ei vaan saa onnistuneita, kun Bestis on aina ilman korvia
2134144.jpg
Pikkuinen sai vähän leikkiä ja tietysti siirtyi tuijottamaan äitiä lelu suussa
2134145.jpg
Emma ja Hoppu olivat hoidossa
2134146.jpg
Hopla Poppanen
2134147.jpg
Pikku-Emma
2134148.jpg
Emma menee just niin lujaa, kuin nuuskutellen ikinä pääsee :))

Glenda on tämän viikon retkellä Tampereella, pääsi pitkästä aikaa junailemaankin. Mä koetan saada opiskelujuttuja pakettiin, joten sen vuoksi Glenda lähti retkelle, että saan tehtyä rauhassa töitä.
Eilen kävin kuitenkin nopeasti hauskuuttamassa Bestistä, tehtiin vähän temppuja ja nyt kokeilin osaisiko lelun kanssa "korjata" perusasennon, jos otan askeleen/askeleita eteenpäin, ja ihan yllättävän hyvin se tuli :). Pieniä seuraamisen alkeita siis. Pesti kaatui pariin otteeseen, kun meni vähän turhan kauas minusta ja tassut osuivat parketille, matolla ja korkkimatolla sen sijaan pysyy tosi hyvin pystyssä. Tuntuu, että se koko ajan vähitellen kehittyy edelleen, nyt kävelyssä näyttää jo lähes normaalilta koiralta, eikä tassut nouse enää juuri ollenkaan. Sisäsiisteys on ollut suhteellisen hyvää, pari vahinkoa on tullut hissiin tai rappukäytävään hissiä odotellessa, mutta sisälle on tehnyt lähinnä "erikoistilanteissa", kuten lauantaina kun meitä oli isompi porukka syömässä ja Bestis oli kauhean innoissaan kaikesta.