Näin lumisissa ja talvisissa merkeissä meillä päin vietettiin joulua, tämä kuva on otettu joulupäivänä. BC:t saivat jouluna pienen trimmauksen, kun otin fiskarsin käteen ja päätin lyhentää takapään ja hännän karvoja. Glenda on jokseenkin siedettävän näköinen, mutta Bestiksen uusi kampaus ei tee kauheasti oikeutta sen luontaiselle kauneudelle. Entistä kätevämpi se kyllä on, se kun edelleen pissii jonkin verran tassuilleen, niin on huomattavasti siistimpi.


Tässä vielä kuva Pestin uudesta takapäästä, hieno...not.

Uuteen vuoteen ei Bestis reagoinut juuri mitenkään, Glenda ei tunnetusti reagoi, mutta Tepsu on nyt vanhemmiten alkanut vähän pelkäämään. Sisällä sekin kuitenkin pötkötteli kaikessa rauhassa, mutta ulkona on selkeästi tosi rauhaton ja pelokas.

Jouluna tein pieniä juttuja koirien kanssa, tosi vähän kuitenkin. Tiistaina Pesti pääsi oikein yhteistreeneihin tekemään temppujaan, siellä ei tullut juuri mitään uutta ja ihmeellistä esiin, se oli taas tosi iloinen ja innokas, jos oikeasti tahtoisi treenata niin seuraamista pitäisi työstää, mutta saa nyt nähdä...