Glenda pääsi eilen ex tempore Turun tammitokoon nollakoiraksi, kun Elina kysyi aamupäivällä josko me lähdettäis. Ja mähän oon tunnetusti tarpeeksi hullua lähteäkseni muutaman tunnin varoitusajalla vaikka viimeksi ollaan treenattu joskus viime vuoden puolella tokojuttuja... Otin aamulla kuitenkin vähän muistuttelujuttuja ja jopa pari tunnaria!

Meidän ei onneksi tarvinnut tehdä paikallaoloja ja kaikki liikkeet tehtiin kerralla putkeen, joten päästiin kuitenkin suht ajoissa kotiinkin.

Seuraaminen oli aika tyypillistä Glendaa, ainoastaan peruuttamisessa meni pikkuinen vähän hämilleen, kun meinasi tulla eteen (olen viime aikoina aika paljon treenannut eteentuloja niin, että otan perusasentoon ja siitä peruutan ja otan eteen ja taas perusasentoon jne...).

Idarin asennot ja seuraaminen suht ok, mutta seisomisessa kääntyi ihan törkeästi sivuttain.

Luoksetulon vauhti ja pysähdykset myös suht ok, mutta eteentullessa menikin maahan, hölmö :). Perusasentoon tulo ok.

Ruutu oli hyvä, paitsi että merkiltä ja ruudulta lähtiessä vähän huusi innosta.

Ohjatussa oli vähän hämillään, ensin meinasi mennä ruudun merkille (vaikkei siellä ees ollut enää merkkiä), mutta löysi kuitenkin oikean merkin. (Tässä liikkeenohjaaja seisoi virittelyssä tiellä, eikä Glenda nähnyt merkkiä, en tiedä oliko se syynä vai ihan vain treenin puute, mutta Gee ei ole koskaan ennen muistaakseni erehtynyt merkistä). Merkille jäi seisomaan selkä mua päin hyvin epätyypillisesti (oikeasti on kääntynyt mua kohti), mutta jostain kumman syystä osasi silti hakea oikein kapulan. Meinasi kuitenkin viedä sitä tuomarille / liikkeenohjaajalle, jollekin ihan muulle kuitenkin.

Metallinouto oli ihan loistava :)

Tunari oli Glendaksi hyvä, suorituksena kuitenkin huono. Ensin haisteli aika nätisti, sitten mietiskeli, sen jälkeen alkoi maistelemaan mutta lopuksi kuitenkin toi oman :)

Kaukoissa teki asennot ihan suht näpsäkästi, mutta tuli jonkin verran eteenpäin.

Kokonaisuutena teki tosi mukavasti vanhalla rutiinilla, mutta treenin puute näkyi kyllä hyvin. Tosi kiva sen kanssa oli taas olla kehässä, oli hyvässä vireessä koko ajan ja mukavan oloinen :). Ehkä sitä vois taas vähän aktivoitua, etenkin kun tuo tunari nyt edes jotenkin onnistui.
Kiva oli hetki seurata muitakin, mutta tuli taas todettua, ettei enää jaksa innostua sellaisesta hiomisesta mitä tuolla tasolla kisaaminen vaatisi.

Bestis on päässyt viikonloppuna molempina päivinä äitin kanssa lenkkeilemään ja on vaikuttanut aika tyytyväiseltä :). Se sai viime viikonloppuna jostain pienen haavan anturaansa, viikolla se näytti jo paremmalta, mutta tänään taas pikkaisen aukesi, ikävää. Mutta sekään ei tunnu sitä haittaavan, se ei ihan pienestä häiriinny :)