Vietettiin tällä viikolla epävirallista talvilomaa Tampereen suunnilla, Glenda pääsi mukaan matkalle ja treenaamaankin.

Keskiviikkona päästiin ensin Kaarinan ja Hiskin porukkaan hakuilemaan, vierailijana myös Hanna O, eli kerralla onnistuin näkemään monta Tampereen poikaa hakuilemassa :).

Glenda otti alkuun hajunhaun, jonka nappasi hyvin, mutta koska valitsi reitikseen hieman hankalan kohdan (mistä ei meinannut siis päästä ihan maalimiehen luokse) niin päätti ilmaista tämänkin maalimiehen. Ei voi koiraa syyttää kyllä tästä, kun ei kerran päässyt ihan maalimiehen luokse eikä mm huomannut Glendan siinä vieressä olevan, niin ihan looginen ratkaisu oli tuo ilmaisu.
Tämän jälkeen siirryttiin radalle, oikealla etukulmassa eka maalimies, matkalla hämypiilo. Täältä ilmaisu, ei ongelmia.

Toka maalimies vasemmassa etukulmassa häkkipiilossa, suora palkka, ei ongelmia. Kolmas maalimies oikealla häkkipiilon takana, ongelmia aiheutti se, että minä olin ymmärtänyt maalimiehen menevän ihan takarajalle (häkki oli siis n. 30metrissä) ja luulin Glendan jo tekevän valetta häkiltä, kun olikin maalimiehellä. Eli onnistunut pisto, mä olin vaan vähän hukassa.

Vika mm oli vasemmalla ojassa, tämä ei sitten mennytkään ihan oppikirjan mukaan. Ensin Glenda teki piston törkeästi väärään suuntaan, eikä voinutkaan saada maalimiehen hajua (mikä hyvä). Sen jälkeen uudestaan väärään suuntaan, mutta tästä korjasi muistaakseni itse alueella eteenpäin ja nosti maalimiehen, mutta ehtikin ilmaisemaan, vaikka piti olla suora palkka. Muuten ihan ok. Seuraavassa treenissä pitää siis muistaa ottaa useita suora palkkoja ja maalimiesten pitää palkat tosi selkeästi esillä heti kun Gee tulee piilolle.

Kivaa oli treenata pitkästä aikaa ja Glenda nautti ihan silminnähtävästi :).

Pojat olivat myös tosi taitavia, siellä on pari hienoa uutta hakukoiran alkua kasvamassa :)

Torstaina lähdettiin aamupäivästä Glendan kanssa Hanna T:lle kyläilemään, mihin saapui myös Hanna O ja tytöt ja pojat. Pienen Ylöjärvi-kierroksen jälkeen minäkin löysin perille ja pääsin heti ruokapöytään syömään ja kahvittelemaan, kiitos vielä tarjoiluista! :) Siitä siirryttiin ulos treenailemaan, ensin tekivät pojat, jonka jälkeen oli Glendan vuoro. Tosi kiva oli pitkästä aikaa nähdä nuorten poikien tottistelua (ja toki myös Veetiä :), ihan hurjan taitavia ja voimakkaan oloisia ovat molemmat.

Glenda sai tehdä seuraamista, mistä tuli positiivista palautetta, se alkaa vihdoinkin olemaan jokseenkin siedettävää :). Istumiset oli hyviä, maahanmeno myös, mutta luoksetulo edelleen hieman hidas, varmasti tosin tuli eteen, mikä on meillä vielä pääasia. Lopuksi vielä vähän noutoja eteen, jotka ovat Glendalle vielä selkeästi tosi hankalia, väkisin meinaa keikauttaa pepun sivulle.

Glenda pääsi myös lempipuuhiinsa, eli lumitöihin Pirkkalassa, sillä oli kivaa. Se seuraa lumikolaa vieressä takana ja innostuu aina lunta pois kipattaessa puremaan kolaa, välillä juoksee ympäri ja haukkuu. Lumikinoksissa on myös kiva käydä välillä kaivamassa, rouva vaikutti ihan nuorelta hölmöläisletä noissa touhuissa :))

Ja vielä lopuksi Bestis-kuulumisia, se on nyt (vihdoinkin) aloittanut juoksunsa tällä viikolla, mä kun olen jo hieman ihmetellyt kuinka vanhaksi aikoo pitkittää ekoja juoksuja.