Glendan pienet mahtavat pennut; Hiski, Hui, Mervi, Ruut, Siima ja Bestis täyttivät tänään (vai eilen?) jo vuoden! :) Ihan hurjan nopeasti aika on kulunut, Bestis on ainakin tuonut iloa elämään omalla positiivisuudellaan, toivottavasti meillä kaikilla on vielä monta mukavaa yhteistä vuotta tulossa :)

Näin pieniä ja suloisia ne olivat vähän vajaa vuosi sitten ja nyt jo ihan isoja ja osaavia koiria :). Kuvassa vasemmalta Ruut, Mervi, Hiski, Hui, Siima ja Bestis. (Meinaa muuten aina pakosti tulla pikkupentukuvia katsoessa lasten pentunimet mieleen, olen aika hyvin siis yhdistänyt pikkuvauvat niihin nimiin ja isot koirat uusiin omiin nimiinsä :)

Tämänpäiväisiä kuvia Bestiksestä (ja oli siellä vissiin yksi Glendastakin...) löytyy täältä.

Tampereen kuviakin olisi, mutta kun nyt ei kuvankäsittelyohjelma ole suostunut toimimaan, niin niitä pitää vielä hetki odotella...

Bestis on muuten pärjännyt nyt oikein hienosti, mutta tänään tuli vähän takapakkia kynsienleikkuun yhteydessä. Se jännittää sitä jostain syystä nykyisin niin paljon, että pissii helposti sisälle, tällä kertaa kolmesti ja vielä lisäksi kakkasi. Onneksi tajusin pissojen jälkeen sentään siirtyä kylpyhuoneeseen leikkaamaan :). Muuten se on tosiaan ollut tosi reipas, päivällä käytiin parin tunnin lenkillä jäällä ja se jaksaa tosi hyvin juosta Glendan kanssa ilman mitään väsymisen merkkejä :).

Olen päivän miettinyt olenko ihan ylihysteerinen, kun en uskaltanut lähteä näillä(kään) pakkasilla hakutreeneihin, tuntuu liian kylmältä pitää koiraa monta tuntia autossa. Hankalaa sinänsä, kun kesäisin en mieluusti treenaa, kun on liian kuuma koirille mun mielestä ja talvisin sitten taas pelkään niiden paleltuvan. Pitää nyt toivoa, että nää tällaiset kymmenisen asteen pakkaset vähenisivät ja päästäisiin taas treenaamaan, Glenda olisi onnellinen ja mäkin sain pitkästä aikaa treeni-innon Tampereelta mukaan :)