On unohtunut päivittää alkuviikon esinetreenit. Piti alunperin mennä tekemään jälkeä, mutta kun ei löydetty sopivaa maastoa (alkuperäisessä metsässä oli käynyt harventaja, ja todettiin että on meille vielä liian hankala alusta...), niin päädyttiinkin tekemään esineruutu. Glenda haki ensin, löysi tosi hienosti, mutta vähän taas matkalla mälläs esinettä, joka oli tällä kertaa tarkoituksella vanha lelunraato. Pitää siis nyt tehdä enemmän tuollaisilla esineillä, joita kenties tahtoo mällätä.

Bestis sai nähdä kun Elsi vei esineen, mutta meni vähän käteen tämä treeni silti, ei meinannut millään löytää. No, loppujen lopuksi löysi kuitenkin, ei hätää, kun pikkukoira oli kuitenkin tosi reipas ja innokas koko ajan :).


Tänään käytiin taas laskemassa lampaat ja Glenda sai yhtä laumaa vähän paimentaakin, huoh. Sillä on edelleen ihan hirveästi liikaa vauhtia, ja kun joudun käskyttämään paljon niin alkaa napsimaan ruohoa suuhun samalla kun menee. No, pääasia on kuitenkin, että saadaan nää laskemishommat tehtyä, ei sillä tyylillä niin väliä :). Pikkukaritsat oli jo kasvaneet aika paljon, mutta söpöjä ne silti on. Viimeisellä laitumella onnistuin sitten telomaan itseni, onneksi en kovin pahasti kuitenkaan.

Viikonloppuna onkin edessä Glendan pentujen 1-vuotistreffit, kiva nähdä taas kaikkia Siimaa lukuunottamatta! :)