Tänään hakuiltiin Kärryisten ns. kisametsässä, Bestiskin pääsi mukaan tallaajakoiraksi :)

Glenda aloitti taas, alueella kaksi hämyiglua, ekalla ja neljännellä pistolla.

1. mm oikeassa etukulmassa, ilmaisu

2. mm vasemmassa etukulmassa, ilmaisu

3. tyhjä

4. tyhjä

5. tyhjä

6. suorapalkka

7. tyhjä, työskenteli taaksepäin

8. tyhjä, pari lähetystä, kääntyi liian aikaisin alueella eteenpäin

9. tyhjä

10. suorapalkka

Jonkin muunkin lähetyksen taisin korjata heti alussa, mutta nyt en muista minkä...

Oon kyllä ihan tosi tyytyväinen treeniin, ilmaisut olivat hyviä, paikallisti ihan rauhassa (tai no niin rauhassa, kuin Glenda osaa :), toi rullan hyvin ja näytöt oli hyviä. Tyhjät oli yhtä lukuunottamatta oikeaan suuntaan, 8. tyhjällä onneksi tajusin, että tuo puoli on sellainen, mistä aina tuulee ja sen takia koirat ei tyhjille niin helposti irtoa. Oli kyllä hyvät treenit, jos näiden jälkeen pitäisi lähteä suoraan kokeeseen, niin aika luottavaisin mielin saisi mennä - toivottavasti ei tule seuraavissa treeneissä pahoja epäonnistumisia :)

Jäin sitten vielä tekemään esineruudunkin, kiitos Maria ja Anne, kun sain lähteä ajoissa! :)

Glenda haki ensin kolme esinettä, molemmissa takakulmissa oli ja edessä suht keskellä. Eka esine nousi tosi hyvin, tokan ekalla lähetyksellä vähän ehkä juoksi ja kenties sai hajunkin siitä jo juostessaan, mutta toisella lähetyksellä kääntyi tosi hyvin vauhdista hajun saadessaan ja paikallisti hyvin. Tässä tuli vanha virhe esiin, eli vähän mälläsi esineellä ennen kuin lähti palauttamaan. Kolmas oli hyvä :)

Bestis sai hakea etuesineen, näki kun esine vietiin. Se oli taas taitava, tosin vähän juoksi ensin esineen ohi, mutta sitten ihan hienosti paikallisti :). Olipas tosi kiva aamupäivä maastolajien parissa.