Taas on unohtunut kirjoitella, mutta maanantaina käväisin tekemässä molemmille koirille pienet jälkitreenit, Glendalle alunperin kolme janaharjoitusta. Näissä lyhyt jälki ja lopussa keppi. Kaksi ekaa meni tosi hyvin, kolmannella meinas lähteä Bestiksen jäljelle ja se meni ihan käteen, joten tallasin vielä neljännen ja vaihdoin koiraa.

Bestiksellä oli ehkä joku 50-70metriä lyhyt jälki, jossa lähes joka askeleella nami ja loppuun laitoinkin kepin, ekaa kertaa. Se jäljestää edelleen vähän haaveillen, pääasiassa tosi hyvin ja jäljen päällä, mutta välillä vähän niin kuin unohtuu johonkin. No mutta loppuun päästiin kuitenkin taas hyvin ja se kiinnostui hyvin kepistä ja kehulla toi sen leikkiä varten :). Taito Pesti!

Glendan neljäs jana oli taas ihan hyvä. Näissä kaikissa koetin lähettää sitä vähän avoimemmasta kulmasta, ettei ois ihan niin vaikeaa, pitää nyt muistaa tämä.

Tänään käytiin aamulla taas laskemassa lampaat, kahdella laitumella Glenda pääsi töihinkin. Kahdella laitumella oli maailman söpöimpiä pikku karitsoja, joita oli ihmettelemässä useampi lapsi hoitajineen, itsekin piti niitä kyllä vähän aikaa ihastella :). Voi kunpa ne ei kasvais kauhean nopeasti :))


Mutta tärkein uutinen: Glendan taitavat pojat Hui ja Hiski suorittivat molemmat tänään BH-kokeen hyväksytysti!! :) Onnea vielä molemmille ohjaajille ja koirille, olette kyllä supertaitavia! Siitä se kisaura sitten urkenee :)). On kyllä melkoisia lapsia nämä, pk-puolelle tähtäävät pojat tehneet jo BH:n ja molemmat kisakuntoiset tytöt tokossa avoimessa :). Wau, äitikoira, paralympiasisko ja minä ollaan niin valtavan ylpeitä :)