Tessa-mummo täyttää tänään jo 13 vuotta! Syntymäpäiväsankari tuli päivähoitoon juhlistamaan synttäreitään, päivä on lähinnä sujunut nukkuen ja roskiksia tutkien.

Tuntuu, että se on viime vuodesta aika paljon menettänyt kuuloaan ja näköään (viime vuoden synttärijuhlakuvat otettiin vielä tempuista, nyt sitä ei oikein enää saa ymmärtämään mitä temppuja pitäisi tehdä). Muuten se vaikuttaa tosi hyväkuntoiselta, tosin kuukauden sisään on pissannut tosi omituisesti pari kertaa sisälle.

Tässä vielä pari kuvaa synttärisankarista :)

1241879569_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241879581_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bortsut kävi eilen aamulla treenaamassa Haunisissa, Glenda sai aloittaa tekemällä esteitä, kun oli sopivasti lämmitelty. Mennessä hyppää ihan älyttömän hyvin, mutta takaisin päin taas jännitti, en tiedä mikä tässä mahtaa nyt mättää. Ihan hirveästi en tosin jaksa siitä ottaa stressiä. A-este oli hyvä. Seuraaminen näytti kuulemma edestä aika painavalta, muuten ihan ok. Istuminen ja maahanmeno taas ok, luoksetulo otettiin vauhtina taas ja se oli hyvä. Seisomisen seuraamista tehtiin taas pari pätkää, nyt kuulemma parempaa kuin sunnuntaina. Siitä myös vauhtiluoksetulo, joka hyvä.

Bestis teki taas ensin sivulletuloja, ne oli tosi hyviä :). Seuraamispätkät tuntui nyt sitten vuorostaan tosi hankalilta. Maahanmenot hyviä ja niissä se oli sivulla jo aika nätisti. Seisahtuminen tuntuu myös tosi hankalalta, en tiedä onko näissä treeneissä mitään järkeä :). Nouto on sen sijaan mennyt tosi hyvin perille ja se sujui taas hienosti :). Hauska sen kanssa on edelleen tehdä, se on jotenkin niin erilainen kuin Glenda, mutta ei kuitenkaan huonomman oloinen. Aika paljon se ihmetteli kentän toisessa sivussa suorittavaa belgiä, eli pitäis saada jotain häiriötreenejä myös...