Eilen treenattiin taas hakua, tällä kertaa lentokentän maastoissa. Glenda teki Tikin jälkeen saman treenin, olin suunnitellut pidemmän, mutta kun oli niin ikävä ilma niin päätin tehdä lyhyemmän treenin ;).

1) tyhjä, hyvä

2) mm kulmassa kuopassa, ilmaisu. Vaati kaksi pistoa, ekalla pistolla teki hyvin töitä eteen, mutta ei ollut käynyt maalimiehellä. Onko meillä tässä ongelma? No joo, tokalla pistolla oli hypännyt maalimiehen yli ja sitten haistanut, ilmaisu hyvä, mutta vei näytölle vähän aluetta eteenpäin (samaa reittiä, mistä toi rullan). Tämän teki myös kisoissa, taas vois välillä ottaa maalimieheltä apuja näytölle, että menisi suoraan.

3) mm kuusen alla, suora palkka. Lähti ehkä vähän vinoon eteen, mutta korjasi itse, ihan ok.

4) laitoin vähän hankalasti sittenkin Tikin treenistä poiketen maalimiehen aika lähellä keskilinjaa olevan putkiröykkiön yhteen putkeen. ovat siis jotain ihmeen isoja putkia, en tiedä mitä :-D. Ekalla pistolla kauheeta vauhtia ohi, oli tooosi kauan pistolla ja kun aloin huutelemaan, niin tuli toiselta puolelta aluetta takaisin (se niistä kapeista pistoista, joista tuomari huomautti...). Tokalla lähetyksellä lähes sama homma, mutta aloin huutelemaan takaisin niin tuli nopeammin, aika paljon aluetta eteenpäin kylläkin. Ja kolmas kerta taas sama juttu, nyt ei meinannut ees tulla kun kutsuin, koettaa tosi sitkeästi etsiä jostain jonkun... Mutta nytpä tulikin hyvin putkien vierestä takaisin ja sai tosi hyvin hajun ja meni maalimiehelle välittämättä mun huuteluista, hienoa! :)

Bestis on tokoillut suht ahkerasti, seuraamisessa tehtiin tänään täyskäännöksiä ja pysähdyksiä, täyskäännöksiä pitää tehdä lisää. Liikkeestä maahanmeno tuntuu jo aika varmalta, nyt pitää alkaa tekemään paluita. Seisahtuminenkin edistynyt, tosin tänään tuli kerran vaan vieressä, kun otin ekaa kertaa heti ekan toiston ilman apuja, vaatii ensin avuilla ja sitten osaa pysähtyä ilman apujakin. Luoksetulokin parantunut, enää ei vaan nökötä istumassa odota-käskyn jälkeen :)). Tykkään kyllä Pestiä treenata, se on tosi vastaanottavainen ja innokas :).

Glenda on treenannut seuraamista eteenmenopallon läsnäollessa ja se on parantunut toooosi paljon, kun vihdoin tajusin alkaa tekemään niin, että rentoutan sen leikkiin tosi rauhassa ja kunnolla. Toiveita on :)