1245672786_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tytöt uimassa, huomatkaa että Bestis on voittanut äidin uimakilpailussa ja saanut kepin :)

1245672889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bestiksen juhannustanssi pelkkareissaan.

Juhannus vietettiin mökkeillen, koirat saivat muutaman päivän vapaata treeneistä ja nauttivat pyhistä lähinnä juosten koko päivät ympäri pihamaata ja välillä uiden. Bestiskin ui jo ihan oikeasti, kun sai liivit ja itsevarmuutta siihen touhuun :). Se on valtavan söpö pelkkareissaan ja uiminen tekee sille varmasti tosi hyvää.

Sunnuntaina jaksoin kuitenkin raahautua Glendan kanssa hakutreeneihin, se on ihan uskomaton koira, minkäänlaista väsymystä ei ollut havaittavissa, vaikka oli koko viikonlopun juossut ja touhunut. Bestis sen sijaan on ollut ihan poikki. Mutta itse treeniin. Tällä kertaa oli tarkoitus ottaa pelkkiä suoria löytöjä ilman tyhjiä ja ilmaisuja.

1) maalimies alkoi kehumaan Glendaa heti sen tullessa kippo näkyvillä, mutta Glendapa päätti silti ilmaista. Olin vähän pöllämystynyt, kun kuulin Annen kehut ja lähdin metsään ja puolessa välissä Glenda tulikin rullan kanssa. No mutta, muuten hyvä.

2) ohjeistin sitten antamaan kuitenkin ensin pallon, jottei tekisi noin nopeita ilmaisuja. tämä hyvä, oli avonaisessa kompostikehikossa.

3) oli lähipiilo kallion päällä kuusten alla. ekalla lähetyksellä juoksi ihan tyytyväisenä vaan ohi, ei saanut hajua, tyhmä mietin kummalta puolelta kannattaa lähettää ja laitoin sitten väärältä puolelta. Tokalla pistolla reagoi tosi hienosti hajuun, eikä muuta ongelmaa.

4) taisi olla hyvä, kun ei mitään muistikuvaa :)

Sitten ajettiin Marian kanssa vielä kentän kautta kotiin, Glenda teki seuraamista, joka taas normaalia. Tasamaanouto hyvä, palkkasin vasta luovutuksen jälkeen. Hyppy hyvä mennessä, takaisin kiersi, kuten aina, muuten suht ok. Estenouto ok.

Tänään tein aamulenkin yhteydessä esineruudun, tämä oli Glendalta ihan ok suoritus, vaikka ehkä pikkasen kauan juoksi. Mutta nyt en ole enää ihan niin huolissani :).

Bestiskin sai hakea ja nyt kun ajattelin, etten heti hihkaise ja kehota tuomaan esineen ottamisen jälkeen, niin pikkukoirapa meinasi lähteä tuulettelemaan :-D. Toi kuitenkin kun kutsuin.

Sitten nurtsin kautta kotiin ja molemmille vähän tottista. Bestiksellä itse mokasin pahasti ja otin vähän pidemmän seuraamispätkän juoksulla, kun en muistanut ettei se sitä vielä osaa! Tyhmä minä. Toinen pätkä sitten lyhyesti ja juoksulla, tässä oli jo hyvin mukana. Luoksetuloa lopuksi, sivulletuloa pitää harjoitella.

Glendan seuraaminen taas hyvä, vahvistin myös jääviä, jotka kaikki mielestäni nopeita. Luoksetuloja erikseen, ensin palkka sivullesiirtymisestä, sitten piti palkata edessäolosta, mutta meinasi tulla sivulle niin näitä tulikin kaksi. Lopuksi yksi pitkältä matkalta suoraan lelulle. Kivaa oli kuitenkin treenata molempia :)

Suuri määrä käsittelemättömiä uimarikuvia löytyy täältä.