Eilen käytiin tekemässä viime hetken tottistreenejä ennen sunnuntain kisaa, tarkoituksena lähinnä ottaa eteenmeno samalla kentällä + vieraammat esteet.

Seuraamisella kuitenkin aloitettiin, aika tiivistä, mutta ihan ok. Istuminen, maahanmeno ja luoksetulo tosi hyviä, jopa perusasento oli mun mielestä suora. Seisahtumisen seuraaminen ei ollut ihan hirveää, seisahtuminen hyvä, mistä ensin palkka. Sitten uusintana ja luoksetuloon asti, josta palkka vauhdista.

Tasamaanouto n. kilon kapulalla, tarvii vaan pienen avun eteentuloon, taitaa tehdä kaikki noudot huomenna sivulle. No, ei sen niin väliä. Hypyllä hyppäs ekan kerran vähän huonosti, tokalla kerralla hyvin, kiersi hyvin esteen - tää on nyt siis jopa tavoite. Aa-este meni mukavammin kuin alla olevassa kuvassa ja nouto oli ok.

Eteenmenon seuraamista vähän jäin hinkkaamaan, mutta hyvää se ei ollut missään vaiheessa siltikään... Eteenmeno oli tosi hieno kuitenkin :).

Pesti teki seisahtumisia, joista yhden maahan, sillä oli ihan liikaa intoa eikä oikein malttanut kuunnella. Seuraamista muutama pätkä ok. Maahanmenot alkaa olemaan aika varmoja. Kaukoissa se teki ensin tosi hienosti istu-maahan-istu -sarjan, jätin siis makaamaan. Toistoilla alkoikin tarjoamaan sitä sun tätä, mutta en huolestu :).