Glenda pääsi tänään aamulla fyssarille, olikin jo korkea aika... Aika jumissa tuntui toinen olevan, ei ihme että on se este ollut hankala, tuli oikein paha mieli että olen sitä tehnyt :-((. No, onneksi tuntui aukeavan hyvin, toivottavasti pysyisi nyt paremmassa kunnossa!
Tänään saa luvan ottaa rauhallisesti, vaikka lähtevätkin mökkeilemään, annoin ohjeeksi pitää aika paljon sisällä...

Aamuruoan yhteydessä päätin sitten alkaa tekemään noutoharjoituksia molemmilla, Glenda pitää saada varmemmaksi kapulan eteentuomisen suhteen ja Bestis muuten vaan oppimaan nouto. Ihan hyvältä vaikutti molemmilla, välillä pakosti kyllä Glendan peppu meinaa kääntyä sivulle, mutta kait tää tästä. Jokainen piste ois nyt tulevaisuudessa raavittava tottiksesta :))

Bestis teki eilen vähän vaikeamman treenin (turhankin vaikean?) kun otin liikkeenohjausta mukaan. Ilmari joutui käskyttämään, eli oli tutuin ihminen, joten häiriötä kunnolla. Seuraamisessa vähän ihmetteli, mutta päätin etten niin siitä välitä, ja pääosin teki ihan kivasti. Maahanmeno oli jo tosi loistava, luoksetulossa on epävarma perusasennosta (tämä tehotreeniin!) ja seisahtuminen myös epävarma (samoin tehotreeniin!). Muuten se tekee mun mielestä vähän turhan rauhallisesti - on kyllä tosi innokas ja iloinen ja ihan hyvässä vireessä, mutta siitä puuttuu sellainen "draivi", mitä Glendalla sitten taas on vaikka muille jakaa... Noh, eiköhän se johdu vain treenaamattomuudesta ja toisaalta siitä, että olen tehnyt sitä aika paljon rauhallisemmin kuin Glendaa, joten luulisin sen vielä löytyvän. Pallonheittelyissä se on kyllä tosi innokas ja silloin silmät "palaa", eli nyt oon ottanut sit treenien loppuun aika pitkän pallonheittelysession, jossa saa sitten juosta innoissaan ja purkaa tekemistään kentällä. Kai tää tästä, on se kyllä siltikin hauska treenattava :). Kuviakin otettiin, jos saisi ne vielä julkaistuakin.