Viikonloppu meni ensin koirien osalta mökillä ja meidän osalta Porin Jazzeilla (suosittelen kuuntelemaan Raphael Saadiqia, jos tykkää soulista :) ja sitten mekin siirryttiin mökille, kunnes sunnuntaina lähdettiin katsomaan jännittäviä mm-karsintoja. Kannatti mennä, koirien paras bc-ystävä Yoko tuli toiseksi ja pääsee edustamaan Suomea Itävaltaan! :) Vähän huippua :)). Glendan sukulaiset pärjäsivät myös hienosti, Rhett puoliveli (sama emä) tuli kolmanneksi ja Uuno täysveli kuudenneksi. Paikalla oli myös Siima ja Naru, joita oli myös tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa :). Onnittelut vielä kaikille karsinnoissa pärjänneille!

Illalla lähdettiin sitten Glendan kanssa taas hakutreeneihin, tällä kertaa Nousiaisiin. Ilma oli vielä seitsemän aikaan tosi tukalan kuuma suorastaan, inhottavan painostava keli.
Glendan treeni oli tällä kertaa tällainen:

1) oikea etukulma, risukkopiilossa, matkalla tyhjä iglu. Ilmaisu täältä. Tämä ok.

2) vasen etukulma iglupiilosta suora palkka, matkalla tyhjä iglu. Ei valittamista.

3) tyhjä oikealle, tässä olisi saanut tehdä ehkä vähän "tehokkaamman" tyhjän, mutta ok kuitenkin.

4) tyhjä, joka ok

5) risukkopiilossa, joutui tekemään vähän töitä löytääkseen, suora palkka - hyvä

6) tyhjä, jolla taisi käydä tosi kaukana...

7) tyhjä, jolla halusi vallan kääntyä väärään suuntaan, ei kovin hyvä

8) mm kivien seassa vähän aluetta eteenpäin, suora palkka, kävi taas tosi syvällä ja sieltä taka kautta piilolle, tämä hyvä.

Taisi olla sen verran voimakas tuuli oikealta, että pistot oli kummallisia oikealle ja syviä vasemmalle, mutta en jaksa noista nyt valittaa, pääasia on, että löytää ja tekee töitä sen eteen.