Tänään treenailtiin aamusesta Saakun kanssa Haunisissa, ensin tottista kentällä ja sit esineruutu Glendalle.

Bestis sai aloittaa tokoilla, ensin luoksepäästävyyttä, mikä olikin sille nyt tosi hankalaa. En tiedä johtuiko sitten tästä vai mistä, mutta pari ekaa seuraamista se oli aika kummallinen, meinasi punkea mun eteen. Lopulta kuitenkin ihan ok. Maahanmeno, luoksetulo ja seisominen oli sitten taas hyviä ja onnistuneita. Hyppyä tehtiin lopuksi, tässä tarvii vielä aika paljon apuja että onnistuu, muuten koettaa mennä vasemmalta ohi. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan ok, vaikka tuo seuraaminen olikin kummallista.

Glendalla oli tänään tosi hyvä päivä, tehtiin kaikki muut paitsi eteenmeno, mutta kaikki aika lailla helposti ja paljon palkkaillen. Ainoa huomautus oikeastaan tuli seuraamisessa, jossa painoi tosi paljon ekalla pätkällä, tämän jälkeen annoin sen riehua rauhassa lelulla ja toka pätkällä oli jo parempi. Hyppyä otin ensin 80cm noutona, ekalla toistolla olin liian lähellä ja vähän arpoi eteentulemista - tuli kuitenkin. Rohkaistuin ottamaan vielä metrisen, mennessä täysin puhtaasti, tästä pallopalkka, tullessa hipasi ihan vähänvähän, mutta kuitenkin hyvin yli! Jes, nyt on tämän osalta ihan hyvä mieli, vaikka kuitenkin vielä on aika todennäköistä että kokeessa kiertää... Eli hyvät treenit kisoja ennen saatu sentään tottiksessa :))

Esineet oli tänäänkin ihan kauheeta juoksentelua, phuuh. Pitää koettaa ylipuhua Ilmari tekemään illalla meille ruutu ja sitten vielä huomenna ja lauantaina yhdet, josko se siitä sitten vähän rauhoittuisi...