Ollaan Bestiksen kanssa ainakin tokoiltu, nyt sillä alkaa vähän olemaan sellaista kaivattua "hulluutta", mistä todisteena seuraamisessa pureminen... Mutta vain kerran, mistä pikkuneiti sai huomautuksen. Muuten seuraaminen ollut aika kivan oloista jopa. Maahanmenot ovat taas toimineet, jee! Luoksetulossa ollaan tehty paljon läpijuoksuja ja muutamia sivulle tuloja, jotka ovat alokasluokkaan kelpaavia, mutta vinoja. Seisahtuminen on pääosin onnistunut, pari kertaa tainnut mennä maahan. Näitä oon tehnyt vähän suuremmalla avulla. Paikkamakuutkin onnistuneet pääosin, eilen nousi seisomaan, kun Glenda ja Ilmari oli sen mielestä liian suuri häiriö.

Glenda kävi hakuilemassa tiistaina, treeninä 1) mm, suora palkka 2) mm, suora palkka 3)&4) tyhjiä, kolmosella kääntyi väärään suuntaan, nelonen hyvä 5) mm, ilmaisu ja 6) mm, suora palkka. Tässä ei muuta valittamista mielestäni kuin kolmosen kääntyminen.

Esteitä on otettu pariin kertaan, eilen taas vähän kolautti ja sit alkoi paluuhyppy vähän jännittämään, joten otin matalampana ja kunnon palkalla. Eteentulot sen sijaan hyviä. Estenoutoa myös, jossa ei valittamista, tullut eteenkin hienosti. Pari eteenmenoa on otettu maahanmenolla, ekalla taas kaksi käskyä, tokalla meni ekalla - hyvä!

Lampaatkin käytiin laskemassa eilen, tosin vain kolmella laitumella, kun Katja oli tekemässä vähän siirtotöitä jne parilla laitumella, niin me jätettiin ne sitten väliin. Ihan mukavasti meni, mutta on se silti aika kaukana kovin hallitusta ja seesteisestä paimentamisesta, kun vauhtia on ja etenkin maahanmeno käskyistä eilen vähän luisti. Tarvis päästä treeneihin vähän palauttamaan mieleen mitä käskyjen vastaanottaminen on, mutta kun aina on samaan aikaan töitä :-(

Niin ja yksi esineruutukin tehtiin edellisaamuna mustikoiden poiminnan yhteydessä, tämä oli hyvä. Tällä kertaa vain Glenda sai tehdä, kun oli vähän kiire.