Lomien takia vähän myöhässä, mutta ONNEA Hui&Hanna JK1:sta!!! :) Hui kilpaili Lahdessa rotumestaruuksissa lauantaina; tottiksesta 90 pistettä ja maastosta 170 - jäljeltä täydet ja esineruudusta valitettavasti monen muun tavoin ei yhtään esinettä. Kuitenkin hyvä kakkostulos 260pistettä, toinen sija ja koulari JK1!! :) On kyllä pojasta polvi parantunut :)))

Me ollaan lomailtu tämä viikko, oltiin mökillä useampi päivä, koirat saivat lähinnä vaan oleskella, juosta ja uida. Bestis sai vähän tokoilla, mistä ei mitään ihmeellisiä huomioita. Glendalle tehtiin pari jälkeä, ekalla hyvä jana ja keppejä ylös 5/7, olen ihan tyytyväinen sen suoritukseen. Toisena päivänä kokeiltiin niin, että Ilmari roikkui liinan päässä (mökillä kenties vähän tylsää ja tulee kokeiltua kaikenlaista :)), tällöin jana oli vähän sähellystyä mutta keppejä ylös 5/6, eli eipä Glendaa sitten itse jäljellä paljoa kiinnostanut kuka siellä liinan perässä roikkuu :)


Sain ilmoitettua sen nyt syyskuun alkupuolelle jälkikokeeseen, hui! :) Pitää varmaan tavata sitä alokasluokan kaaviota, että osaa tehdä liikkeet oikein.