Ensinnä: KIITOS kaikille onnitteluista!! :)

Tänään jatkui treenit normaalisti Bestiksen osalta, hänellä kun tokokoe lähestyy uhkaavasti ;)

Paikkamakuu Surkun kaverina, kaksi minuuttia, oli ok. Vähän laski välillä päätä maahan ja ihmetteli, mutta oli kuitenkin ihan rauhallinen.

Luoksepäästävyys ok, vaikka vähän sitä ällöttää koko homma.

Seuraaminen hihnassa ok.

Seuraaminen vapaana käskyillä ok, tosin suhteellisen matalana menee taas.

Maahanmenossa valmistelevassa oli tosi matalana, maahanmeno ok.

Luoksetulo ensin kokonaan ilman käskyjä, tässä peppu ei ollut ihan maassa kun jo palkkasin, mutta muuten oikein mallikas. Toisella kertaa Maria antoi käskyn ja palkka pysymisestä.

Seisahtumisessa ennakoi maahanmenoa ja menikin maihin, voi itku :-(. Tätä toistoilla, jotka ok, täytyy varmaan vaihtaa käsky tähän.

Välissä treenasi Surku ja Glenda, Glendalle ensin pari noutoa kahden kilon kapulalla, kun kokeissa on örissyt, mutta nyt Glenda oli sitä mieltä, että ei KVAt mitään murise ;) eli nämä ok.

Jäävät ok, luoksetulo suoraan lelulle ok (yllätys!). Lopuksi eteenmeno, jossa TAAS jäi kyttäämään palloa eikä mennyt maahan. Marialta tuli hyvä vinkki palkata niin, että Glenda saa juosta takaisin mun luo lelulle, tätä koetettiin toistolla. Nyt meni maahan, mutta ei meinannut millään ymmärtää, että lelun saakin multa... "Hieman" ehkä urautuvaa tyyppiä on tuo otus. Mutta tätä koetetaan nyt! :)

Sitten Bestis sai jatkaa, tehtiin enää seuraamista ja seisahtumista. Seuraamisessa oli niiiiin matalana, sen pää oli suurinpiirtein mun polvien alapuolella. Hehheh, kivoja nää silmää käyttävät koirat ;)). Eli taas lelu kainaloon ja palkka pystymmästä asennosta, onneksi korjaa perusasennon pystyyn ja siitä lähtee vähän paremmassa asennossa. Seisahtumiseen otin uuden seuraamiskäskyn, josko se auttaisi vielä erottamaan kumpaa on tekemässä, näitä hyvillä avuilla, jolloin saatiin hyviä onnistumisia. Yllättävän paljon on kyllä Bestikselläkin silmää, jonka huomaa ihan näin ei-merkki-liikkeissäkin, sen kanssa saakin olla vähän tarkempi.

Mutta kivat oli aamutreenit, kiitos Marialle seurasta! :)


Treenien jälkeen ajelin vielä Raisioon laskemaan lampaat, olipa tosi mukava aamupäivä :). Ihmiset on kyllä tosi kiinnostuneita noista lampaista tuolla, taas sain jutella pitkät pätkät erään naisen kanssa, joka kovasti kyseli lampaista ja mun koirista.