...muttei haittaa, sillä treenit meni niin huonosti.

Ensin esineruutu, missä pitkästä aikaa kaksi esinettä, molemmat takakulmissa. Syvyyttä oli noin 50 metriä, leveyttä ehkä maksimissaan 30. Alue nousi neljänkympin jälkeen kallion päälle ja taas laski, tämä oli jostain syystä ilmeisen vaikea. Meni varmaan lähemmäs 10 minuuttia ennen kuin toinen esine palautui, huhhuh. Välillä on niin vaikea uskoa, että voittajaluokan esineet nousee sallitussa ajassa ja hyvin ;)

Sitten jäljelle, joka oli pitkä, kuusi keppiä ja jana vasempaan, jana oli nyt aika pitkä. Ensin mä sössin janan aika hienosti, kun en ollut ihan varma mistä kohtia jälki menee (krepit!), mutta kun vihdoin päästiin liikkeelle niin ykköskeppi nousi hyvin. Siihen se sitten jäikin, mentiin hukkaan ja lopetettiin siihen. Höh, vähän harmitti jättää hyvä jälki, mutta tämä tyyli taitaa sopia Glendalle. Hoppukin oli nostanut vain yhden kepin suopursujen joukosta, vaikka olikin pysynyt hyvin jäljellä. Ei meidän päivä siis. Näin ollen kahdeksas varasija kokeeseen ei harmita juurikaan :)

Bestis teki sen sijaan hyvän esineruudun, sai nähdä kun Elsi lähti viemään esinettä, mutta käänsin pois noin puolessa välissä. Sillä on aika tehokas etsimistyyli ja nenä hyvin auki :)

Viikonlopun Glenda sai viettää Pirkkalassa ja Bestis vuorostaan pääsi Tessan seuraksi mökille, sillä oli kuulemma ollut mukavaa. Glendallakin oli kyllä, sai lenkkeillä pitkät lenkit Ilmarin äidin kanssa ja vähän myös meidän, sen lisäksi tehtiin viestiä, tottista ja pudotettu esine. Viestillä matkaa ehkä 100-150metriä, viisi pätkää, joista viimeinen pieni "jälki". Tämä sujui hienosti! Pudotettu esine oli myös aika pala kakkua, hyvähyvä :).

Näin ollen suunnitelmat tuleville kisakausille pentua odotellessa: Glendalle JK2, EKjotain ja VK1 :). Bestis saa ehkä kenties tokoilla, sen suhteen on vielä kyllä suunnitelmat auki... Ehkä voisin vielä ottaa Glendan tokonaftaliinistakin, jos pk-hommat alkaa kyllästyttämään. Ja jos joku tahtoo agikoiran, niin Glenda tarjoutuu vapaaehtoiseksi!