Pestiina on ollut pipi :-(. Oltiin eilen päivällä normaalilla päivälenkillä ja yhtäkkiä se alkoi kakomaan ja yskimään kauheasti. Jotain ruohotuppoja sai poiskin suustaan, mutta edelleen sisällä vaan jatkoi yskimistä. Mä jouduin lähtemään töihin melkein heti lenkin jälkeen, joten kuvittelin, että asia olisi kunnossa kun tulen takaisin. No eipä ollut, Bestis oli koko päivän yskinyt ja välillä vähän oksentanutkin samalla, illalla oksennuksen seassa oli jo ihan vähän vertakin. Konsultaatiopuhelu luottoeläinlääkärille vahvisti näkemyksen siitä, että kurkkuun olisi jäänyt jotain - kennelyskä suljettiin pois, kun alkoi niin yhtäkkiä lenkillä. Koira oli kuitenkin muuten ihan pirteä ja yleiskunnoltaan hyvä, niin päätettiin odotella aamuun ja sitten lääkäriin. Saatiin aika heti aamupäiväksi ja ei kun paikalle.

Ensin Bestikselle annettiin yksi nukutuspiikki ja sitten odoteltiin, että sisukas pieni koira nukahtaisi. Elina kävi moneen kertaan katsomassa mikä on tilanne ja joka kerralla Bestis oli joko nousemassa ylös, sen korvat heilahti tai se katseli ihan virkeänkin oloisena. No, oli kuitenkin sen verran unessa, että katsottiin kurkkuun, eikä sieltä mitään löytynyt. Kun edelleen tutkimuspöydällä oli nousemassa ylös, niin laitettiin vähän vahvempaa unilääkettä käsittääkseni ja nyt sisupussi jo nukahtikin kunnolla. Elina sai oikein tosissaan kaivaa, mutta loppujen lopuksi kitarisojen takaa löytyi pieni vihne. Kitarisat olivat itsessään aika suuret ja kurkussa oli myös yksi punertava rakkula.

Paikanpäällä Bestis sai kipulääkettä + vielä rimadyliä mukaan + kurkkua rauhoittavaa lääkettä. Edelleen se satunnaisesti köhii, mutta toivottavasti vain tulehtuneita kitarisoja, eikä itsessään enää mitään roskaa.

On se kyllä sinnikäs kaveri, hyppäsi itse takalaatikkoon tuossa pöhnässä, kun avasin luukun. Siinä sitten istui häkin edessä pienen pienessä tilassa ja katsoi sen näköisenä, että tahtoisi pian kotiin. Huvittavaa sinänsä, kun se normaalistikaan ei aina hyppää noin ketterästi... Enkä mä voinut kuvitellakaan, että se pomppais niin nopeasti, en osannut yhtään varautua. No, onneksi koordinaatiokyky toimi ja pääse laatikkoon asti :)

Nyt sitten parannellaan ja toivotaan, että köhiminen loppuu pian.