Eli Bestis on taas aika lailla kunnossa. Viikonloppuna yski vielä satunnaisesti silloin tällöin, kuitenkin vain muutamia kertoja päivässä. Päästiin sitten lähtemään mökillekin, missä se oli myös ihan ok, vaikka riehui tavalliseen tapaan, eli eiköhän kaikki ole kunnossa :)

Tessa sen sijaan sai lauantai-aamuna ns. reverse sneezing -kohtauksen, mikä ei meinannut millään loppua, siitä ehti tulemaan jo hätä ja huoli. Taas soitto luottoeläinlääkärille, joka totesi ensin, että saattaa olla jokin hengitysteiden paralyysi, mutta kun Tessa oli aina välillä kuitenkin ihan normaali ja hengitteli tasaisesti niin onneksi diagnoosi oli edellämainittu. Mamma tärisikin samalla kauheasti, pelästytti tosissaan.

Glenda sen sijaan on ollut kunnossa! :)

Me ei olla kauheasti mitään tehty, Glenda kävi viime viikolla taas pitkästä aikaa laskemassa lampaat ja toimikin aika kivasti, kun itse jaksoin olla rauhallinen ja päättäväinen :). Bestis on harjoitellut tunaria, tällä hetkellä ollaan siinä vaiheessa, että piilotan omaa kapulaa ruohikkoon, vieressä on kasa vieraita kapuloita. Tää kasa on ollut pihalla jo vaikka kuinka kauan, eli kunnolla hajuton. Aika kätevästi on oppinut. Tänään aloitettiin harjoittelemaan kapulan sivulle tuontia, saas nähdä miten pikkuinen oppii :)