Bestis on saanut tokoilla melkeinpä joka päivä jotain, erityisesti ollaan paneuduttu tunnariin (sujuu) ja noudon luovutukseen (ei suju). Tänään käytiin sitten ihan kentälläkin, harjoiteltiin isojen tyttöjen juttuja eli ruutua, tunnaria ja noudon luovutusta. Ruutu sujui tosi hienosti, ekan kerran näytin lelun jättämisen, tokalla ja kolmannella kerralla jätin salaa, neljännellä kerralla Ilmari vei näytettynä ja lopuksi vielä läheltä "paikan hakemista". Kerran jäi vähän ruudun eteen ihmettelemään, mutta kun odottelin passiivisena, niin jatkoi matkaa hienosti :). Tunarit tehtiin piilottamalla vain oma kapula heinikkoon, sujui hyvin. Noudossakin saatiin jotain aikaan, tämä on kyllä tooosi hankalaa, Bestis haluisi sylkeä kapulan heti.

Glenda sai juosta ruutuun, vitsi että se menee edelleen LUJAA ja varmasti, vaikkei sillä ole ollut enää vuosiin ruudussa mitään leluja :). Tosi hienosti on ehdollistunut ruutuun. Sen jälkeen pari ohjattua, joissa katsoin osaako tuoda eteen kapulan (osasi) ja lopuksi idaria (palkaten jokaisesta asennosta, hyvin) ja luoksetuloa maalinkierrolla, tämäkin hyvin. Harkitsen vakavasti tokokokeita, mutta sitä ennen pitäisi vielä uskaltautua tekemään tunnaria rennosti :)

Treenaamisen jälkeen jatkettiin lenkkiä ja ihan yhtäkkiä ilma muuttui, alkoi tuulemaan ihan tosi lujaa ja alkoi sataa. Koska lähtiessä oli ihan kuivaa ja kaunista, niin vaatetus oli molemmilla aika huono ja kastuttiin aika pahasti. Tämän pettymyksen jälkeen päätettiin tilata pitsat lohdutukseksi ;)