Nyt ei olla kyllä kovin paljoa ehditty tekemään taaskaan, mulla on kauheasti opiskelujuttuja (huvittais valmistuakin joskus...) ja töitä niiden lisäksi. Eilen kävin kuitenkin päivällä lenkillä kerrankin jo valoisalla, joten treenattiin samalla.

Bestis teki ensin kokeenomaisesti (kuitenkin jokaisesta palkaten) seuraamisen, liikkeestä maahanmenon, luoksetulon, liikkeestä seisomisen, noudon ja kaukot.

Seuraaminen oli ok, pari kertaa taisi vähän jotain omituista tehdä, mutta kokonaisuudessaan mun mielestä tosi hyvä. Hankala kuitenkaan sanoa mitään varmaa, kun yksinään teki :)

Maahanmeno oli tosi hyvä, perusasentoon vaati pari käskyä - tätä pitää tehdä lisää.

Luoksetulossa se porsas varasti! Ohhoh. Otin uudelleen, tällä kertaa meni sivulle maahan... Nyt tämä ongelma on siis poistunut noudosta mutta siirtynyt luoksetuloon ;). Pysymisiä ei olla kyllä harjoiteltu, niitä siis myös ohjelmaan.

Seisahtuminen kokonaisuudessaan hyvä.

Nouto oli hyvä, paitsi että ekalla kerralla törmäsi mun jalkaan -> alkoi rapsuttamaan itseään -> alkoi kakkaamaan. Eli ei näin. Tokalla toistolla hyvä.

Kaukot oli hyvät, tässä myös perusasentoon tulo vaikeaa, lisää treeniä siis.

Kaikenkaikkiaan aika hyvällä mallilla sillä on noi alempien luokkien liikkeet, kai me voitais keväällä harkita sitä kisaamista.

Glenda sai tehdä ensin pari tarkkuusruutua, ensin legopalikalla (piilotettu risujen alle), mutta koska tämä oli kuin pala kakkua, niin päätin vielä tehdä toisen sen omalla TVA-mitalilla ;). Mitalin piilotin parin kävyn alle, tämä oli vähän hankalampi. Ensin vähän pyöri ruudussa, mutta aika hyvin pysyi tallatulla alueella, hyvähyvä. Sai kuitenkin aika nopeasti hajun ja paikallisti hienosti ja meni ja nosti toisen kävyn tieltä pois ;). Tämä taisi olla jotenkin kovin jännittävää, koska sen jälkeen piti kiertää puu ja palata takaisin nostamaan mitali. Kaikkinensa kuitenkin meidän treenikertoihin nähden tosi hyvin mun mielestä. Irroittamista ja mun esineen pitoa pitää harjoitella, en meinannut millään onnistua koppaamaan mitalia Glendalta...

Sitten vielä molemmat sai tehdä esineruudun. Glendalla pieni kangaskappale, Bestiksellä Noomin vanha ruotsalaisrulla :). Glenda oli erikoinen, ekalla pistolla haisteli ja tutki kyllä mielestäni ihan hyvin, mutta ei löytänyt ja palasi takaisin mun sivulle!! En muista koska olisi tuollaista tehnyt, yleensä etsii vaikka sen 10 minuuttia reippaasti palaamatta takaisin... No, sen puolustukseksi on sanottava, että talloin tooooosi kapean kaistaleen, kun en jaksanut yksinäni paljoa enempää nähdä vaivaa. Tokalla pistolla löysi esineen hyvin, eli kokonaisuutena ihan ok kuitenkin. 
Bestis olikin sitten taitavampi, se sai odotella puussa kun vein esineen eikä kovin tarkkaan kyllä seurannut, lähti kuitenkin tosi päättäväisesti ja suoraan eteenpäin ja löysi esineen tosi nopeasti. Taito-Pesti :))