Ensinnä onnittelut Siimalle&Ullalle, jotka nousivat tänään jo kakkosluokkaan agilityssä, kaikki kolme nollaa komeasti nollavoitoilla, ensimmäinen heti ensimmäisestä kisasta, toinen pari viikkoa sitten ja viimeinen nyt :). Hienoa ja tsemppiä kakkosluokkaan!! :)

Sitten vielä vähän perjantain treenien purkua, Bestis oli nyt mun mielestä tosi hyvässä vireessä ja keskittyi tosi hienosti, vaikka Kupittaalla aina väkeä riittääkin ja Annella oli lastenrattaatkin lähellä.

Seuraaminen parani huomattavasti, kun aloin itse kävelemään vähän reippaammin ja jämäkämmin. Hyvä vinkki, kiitos! Edellisestä postauksesta päätellen se on tosiaan vielä ehkä vähän turhan epätasaista, mutta nyt ollaan menossa mun makuun oikeaan suuntaan :)

Seisahtuminen onnistui kahteen kertaan hienosti, epäilenpä että tähänkin vaikutti oman ohjauksen muutos.

Noutojuttuja harjoiteltiin ensin pitkällä matkalla, sitten muutama pitoharjoitus läheltä, nyt alkoi sujumaan kun vaihdoin kättä, eli kiitos taas :)

Ruutuun ensin niin, että vietiin pallo yhdessä, tämä hyvä. Sitten Maria vei pallon ilman että Bestis näki -> liian vaikeaa vielä. Lähti kuitenkin jollain yrittämällä. Tämän jälkeen vielä yksi helpompi, taas hyvä.

Lopuksi yksi tunarin piilotus, hienosti osasi pissata ja haistella yhtäaikaisesti, Bestis on monitaituri!

Glenda seurasi hauskojen rattaiden läheisyydessä, hyvin!

Idarissa tuli esille vanhat kisaongelmat, eli alun piippaus (johon puutuin tiukasti) sekä seisahtumisen kääntyminen, vaatii lisää treeniä.

Ruudussa käytti ihan sikana silmää, tai lähinnä pisteellä, ei suostunut taas leikkimään vaan oli vaan jähmeenä. Olin jo unohtanut miten paljon Glendakin loppupeleissä käyttää silmää, se ei vaan tule noissa pk-jutuissa niin esille. Muuten kyllä ihan ok, mutta pisteelle meno on aika koomaista eikä ollenkaan yhtä nopea kuin ruutuun meno.

Noutoa pari toistoa, nämä tais olla ihan ok, lukuunottamatta sitä, että Glenda varpistaa takajaloillaan ennen käskyä.

Tunarin etsimistä myös Glendalle pari kappaletta, ok muistaakseni.

Eilen Glenda pääsi vuorostaan agilityyn piiiiiitkästä aikaa, kun Jänesniemen Elina lupasi kokeilla Geetä :). Voi että oli hauska katsoa, kun Glendalla oli superhauskaa, vaikkei se oikein mitään ohjausjuttuja osaakaan. Treenit oli ilmeisen raskaat, koska juomatauon jälkeen Glenda oli ihan poikki, käveltiin loppulämmittelyksi pitkä pätkä ja tämän aikana ihan ok, kuten myös tänään kotona. Onneksi näin, muuten saa agilityt jäädä kyllä. Sinänsä ei ihme, Glenda ei ole tottunut tuollaiseen kääntyilyyn ja hyppimiseen, kun se yleensä vaan kaahaa suoraa...