Eli ensimmäiseksi isot onnittelut Merville, joka on tänään kisannut voittajaluokassa saaden loistavan ykköstuloksen 306 pistettä ja siirtynyt evl:ään!! :)) Ihan superia, oikein kovasti onnea Katri&Mervi, olette te taitavia!

Me ollaan elelty aika hiljaiseloa, olin viikon verran flunssassa ja koirat eivät saaneet tehdä mitään erikoista. Eilen ja tänään oltiin kuitenkin Tampereen seudulla ja nähtiin sekä Hui että Hiski, oli taas tosi kiva nähdä molempia poikia, tosi taitavia ovat kumpikin - ja niiiiiin kauniita :)

Tytötkin saivat tehdä tokojuttuja, Bestis on nyt enemmällä treenillä, Glenda saa lähinnä tehdä pieniä asioita. Seuraamista (ikuisuusprojekti, painaa nyt aika pahasti taas...), luoksetulon vauhtia, joka alkaa nyt olemaan aika hyvä, sekä noutoja eri variaatioin. Tänään tuli piiitkästä aikaa sivulle, mutta toistoilla ok, en huolestu. Glenda sai tehdä myös pari rullanhakua, näistä oli aika innoissaan :)

Bestis on keskittynyt myös seuraamiseen, jossa muuten sekin painaa. Hehheh. On tosi iloinen ja suhteellisen hyvällä paikalla kyllä, nyt on asenne se mitä olen hakenut, mutta en sitten tiedä pitäiskö sitä saada korrektimmaksi. En taida jaksaa yrittää. Maahanmenoa ollaan otettu tosi vähän ja siitä syystä varmaan olikin tänään vähän hämillään ja ensin vaan jatkoi seuraamista, toisella käskyllä putosi hyvin. Seisahtuminen on ollut nyt mun mielestä hyvä, samoin luoksetulo. Luoksetulon stoppia kokeiltiin tänään ekaa kertaa niin, että Kaarina kutsui Pesti luokse ja antoi namin, jonka jälkeen mä kutsuin takaisin päin ja matkalla pysäytin. Kahteen kertaan tehtiin ja pysähtyi aika ok:sti, taito-Pesti! Nouto on pääosin ok, välillä tulee jotain sählinkiä, mutta laitan vielä epävarmuuden piikkiin, kun on kuitenkin uusi asia. Kaukoissa istu-maahan sujuu jo hyvin kisamatkalla ja muutenkin kisatyyliin (no liikkeenohjaaja pitäis vielä yhdistää ;), mutta istu-seiso vaihdossa se pomppii aika reilusti taakse päin, pääsee kuitenkin hyvin ylös - olen ajatellut, että saa nyt vielä tehdä pomppien, kun on varmasti hyvää jumppaakin tuo, täytyy vaan koettaa pähkäillä millä sen sais vähemmän pomppivaksi. Maahan-seiso -vaihtoja ollaan tehty vaan sisällä, ne on ihan vaiheessa.
Ruutu ja tunari on taas vähän unohtuneet treeniohjelmasta, kait niitäkin vois taas välillä ottaa. Eli alempien luokkien liikkeet on aika hyvällä mallilla, jos keväällä katsois kokeita, saa nyt sitten nähdä mitä tässä käy :)