Päätin tehdä vielä tällaisen treenikatsauksen liikkeittäin Bestiksestä, jotta tulis jotain järkeä treenaamiseen.

Paikkamakuu: ei olla treenattu liikkeenä, osaa tosin pötköttää nykyisin Glendan treenien ajan, ainakin melkein

Seuraaminen: pomppii, hötkyy, paikka vähän vaihtelee. Toisaalta asenne on nyt just sitä mitä tahdon, ja kai tolla sais alemmista luokista ees seiskan.

Maahanmeno: välillä epävarma, tällä hetkellä aika varma ja nopea. Valmistelevassa hötkyy, kts. seuraaminen.

Luoksetulo: saattaa varastaa, välillä epävarma (ts. tulee hitaasti), välillä perusasento vino. Pääosin kuitenkin hyvä. Seisahtumisen alkeet hyvällä mallilla.

Seisahtuminen: tällä hetkellä varman oloinen, osaa pysyä hyvin paikallaankin vaikka siirryn taakse tai viereen. Valmistelevassa hötkyilee, kts. seuraaminen...

Nouto: tämä ehkä kaikkein valmein, tosin välillä pelleilee, mutta pääasiassa tekee hyvin ja varmasti. Odottamista pitäisi vahvistaa.

Kaukot: m-i-m -vaihto aika varma, välillä tosin tässäkin hölmöilee, mutta pääosin tekee hyvin ja varmasti. seisomisia pitäisi harjoitella enemmän, osaa i-s -vaihdon alkeet, tosin peruuttaa aika paljon, sekä s-i -alkeet, joka paremmalla mallilla.

Tunari: oli jo varmahko, nyt taas menty taaksepäin (kun ei olla treenattu). Osaa etsiä yhtä kapulaa aika varmasti, mutta kun on muitakin, niin saattaa innostuksissaan napata jonkun ihan väärän. Tässä tosin asenne mun makuun kohdillaan, eli innokas ja varma, vaikkei osaakaan, tehköön vaikka väärin mutta en tahdo paineistaa kuten Glendaa.

Ruutu: vaikuttaa hyvältä, nyt on osannut muutamia kertoja mennä ilman lelun näkemistä ja pysähtyy melko hyvin. Saisi olla ehkä vähän nopeampi, mutta nyt tahdon vahvistaa ruutuun menemistä ja paikan hakemista, eli varsinaisesti ruudun hahmottamista, palataan vauhtitreeniin sitten taas joskus. Menee kuitenkin ihan hyvällä laukalla, eli ei suurta hätää.

Muuta se ei taida osatakaan, mutta näillä mennään.