Kaarina kyseli koirien vointien perään, niin päivitellään taas :)

Tessan vaiva lähti pois päivässä, jäi mysteeriksi mistä johtui. Epäilen liukkautta ja venähtämistä, Tessa kun asuu nyt kevään vanhempien kanssa keskustassa evakossa, niin siellä on ollut tosi liukasta. Onneksi meni kuitenkin nopeasti ohi ja on taas ihan normaali, toivottavasti täti näkee vielä 14-vuotissynttärit, jotka ovat jo kohta :)

Glenda ei ole enää ontunut ja vaikuttaa hyvältä, tosin sen agilityt on nyt vähän harkinnassa.

Bestikselle kuuluu hyvää, se ei ole ontunut, mitä nyt kulkee omaan vähän erikoiseen tyyliinsä :). Liukkaudet on sillekin inhottavia, sen vuoksi meillä on ulkotreenitkin olleet nyt täysin pannassa, toivottavasti kohta jo alkaisi olemaan sen verran sulaa että päästäis jotain tekemään.

Mulla on loppukevät kiireinen opiskelujuttujen kanssa, tavoitteena ois saada sekä kandin että maisterin paperit ulos tässä puolen vuoden sisään, niin saa noi koirahommat jäädä nyt vähän taka-alalle sen vuoksi. Kesällä ois kuitenkin tarkoitus Glendan kanssa kisata ainakin jäljellä ja etsintäkokeessa, harkitaan myös niitä pk-sm:iä haun osalta. Bestis saa kenties kisata tänä vuonna jo tokossa, BH-koettakin harkitsin, mutta se kun ei ole kaikkein kaupunkifiksuin, niin saa nähdä jaksanko yrittää, kun ei se sillä mitään tee :). Tietty oishan se muuten hyvä, että koira ne BH:n jutut osais ;))

Sellasta tänne, hiljaiseloa. Kuvia on tullut parisen kertaa lenkillä räpsittyä, pitäis löytää aikaa niiden nettiin laittamisellekin.