Meillä otetaan rennosti sadepäivän kunniaksi:

1269776018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tepakin tuli hoitoon reiluksi viikoksi, nyt se on taas ollut tosi hyvässä kunnossa ja on taas reipas normaali mamma :). Nukkuu, syö ja käy ulkona, kun on pakko.

1269775992_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Glendan chillailu tarkoittaa Frasierin katsomista, nörtti mikä nörtti :)

1269776009_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bestis sen sijaan osaa ottaa rennosti Ilmarin kainalossa sohvalla, häntä ei niin telkkari kiinnosta :)

Rentoa sunnuntaita!

Jaa niin, unohdin kertoa että me treenattiin eilen! Nyt alkaa olemaan jo sen verran sulaa, että uskaltaa Pestinkin kanssa tehdä jotain :)

Bestis aloitti, hän teki seuraamista, jossa ei kiinnittänyt huomiota Marian käskyihin kuin vähän perusasennossa. Tähän mun pitäis varmaan kiinnittää huomiota itse, mutta en ole jotenkaan tullut ajatelleeksi, kun en Glendankaan kanssa siitä välitä. Mutta ehkä vois nyt välittää. Itse seuraamisessa paikka ja kontakti on nyt mun makuun tosi hyviä, sen sijaan peppu seilaa aika sivussa, mitä pitäis korjata.

Luoksetuloa tehtiin ensin läpi, jossa lähti ihan tosi hyvällä vauhdilla, siitä heti palkka. Sen jälkeen lyhyemmällä matkalla loppuun asti, lähti heti vähän eri tavalla liikkeelle, tuli kuitenkin hyvällä vauhdilla ja aika hyvin perusasentoonkin, hyvä.

Kaukoissa ei meinannut millään mennä maahan alussa, tätä on ollut ennenkin, eli pitää siitä nyt palkkailla enemmän. Itse avoimen kaukot aika hyvät, jos ei välitetä pienestä ennakoinnista ;). Istu-seiso -vaihtoa sitten siinä pohdittiin, pitää kokeilla vähän eri tyyleillä, josko sais peruuttamista vähän hallintaan.

Nouto oli tauonkin jälkeen hyvä, alussa palkkasin pelkästä nostosta, jonka jälkeen taas perusasentoon asti, nämä onnistu hyvin. Tässä vois kanssa miettiä sitä, että Pestin pitäis katsoa mua kun annan käskyn, mietintään nämä asiat.

Ruutuun lopuksi, halusin eka testata miten menee tyhjään ruutuun ja menihän se - vieraassa paikassakin jopa! Hyvä Pesti! :) Lopuksi lelulle, mikä tietty hyvä.

Pesti oli tosi kiva, nyt se on tosiaan sellaisessa vireessä kuin mä tahdon, on tosi innoissaan, mutta keskittyy kuitenkin pääasiassa hyvin. On se vaan hauska, harmi kun ei pysty ihan tosissaan tekemään.

Niin joo, olihan siellä vähän heikkouttakin, se murras pari kertaa seuruussa! Kiukkunen kaveri ;). Pitää tuohon nyt oikeasti puuttua, ei se ole vain hauskaa, vaikka mua naurattaakin toisen totisuus... Oli myös ekan palkatta tehdyn seuraamispätkän jälkeen ihan villinä ja murisi ja vinku mulle, eli siis ihan hyvältä vaikuttaa tavallaan palkattomuutta ajatellen, ei ainakaan latistu ;))

Glenda aloitti seuraamisella, jossa jälleen aika hyvä paikka, en käsitä. Muutenkin tuntu aika hyvältä, vaikka painoikin aika paljon, Maria onneksi totesi, ettei näyttänyt ihan karmeelta kun paikka on parempi, niin ei pääse seilaamaan mun eteen niin paljon.

Istuminen hyvä, maahanmenossa sen sijaan teki saman kuin piirinmestaruuksissa viime syksynä, eli meinas mennä maahan kun lähdin juoksuun. Eka palkka luoksetulosta läpi, uusinnassa juoksuun lähdön jälkeen. Seisahtuminen oli hyvä, valmisteleva törkeen pomppivaa.

Ekassa noudossa tuli vähän vinosti eteen, toka oli hyvä, joten lopetettiin siihen. No, pääsi se lopuksi kiihdyttämään vielä kerran ruutuun ja sen lisäksi harjoiteltiin vähän kaukana maahanmenoa eteenmenoa ajatellen.

Glendakin tuntui hyvältä, toi seuraamispaikan paraneminen on kyllä täysi mysteeri, mutta hyvä vaan jos ois jotain vihdoin oppinut. SM-suunnitelmia ajatellen pitäis treenata:

- painamista?

- maahanmenon ennakointia

- luoksetulon vauhtia ja loppua

- seisahtumisen pomppimista

- noudon luovutusasentoa

- noudon hiljaisuutta, eli PALKATTOMUUStreeniä Glendallekin!! Tää täytyy muistaa, ne on vaan mulle niin vaikeita, kun edelleen tahtoisin kaikesta antaa toiselle lelun, kun hän on niin ihana...

- eteenmenon maahanmenoa

- paikkamakuun ruohon syömättömyyttä

- siirtymisiä

Tulipas ihanan pitkä lista, ehkä me sittenkin kisataan vaan noissa alemmissa luokissa ja unohdetaan arvokisat...:D Piirinmestaruuksiin olen kyllä suunnitellut osallistuvani, täytyyhän sitä mestaruutta vielä puolustaa. Saa sitten nähdä miten käy, kai pitäis ainakin maastoon vähän päästä, me ollaan edelleen treenattu vain kerran valioitumisen jälkeen hakua, heh...