Eli hakutreeneissä tänään, piiiitkästä aikaa! :)) Edelliset treenit oli vissiin marraskuun alkupuolella, eli taisi olla jo korkea aikakin...

Paikalla meitä oli vain kolme, mutta saatiin silti hyvin ja tehokkaasti treenattua. Tallottiin vain neljän piston alue, kun kaikilla oli taukoa alla. Glendalle etukulmiin maalimiehet, oikealle tyhjä ja vasemmalle takakulmaan maalimies. Kaikilta suorat palkat, nyt otettiin varman päälle ja palkkoina oli äänteleviä leluja eli wubba ja kilisevä pallo, loppupalkka tosin tuttuun tapaan jalkapallo.
Ekalla pistolla lähti ehkä vähän vinoon, mutten jaksanut korjata. Meni lujaa, mutta nenä oli hienosti auki, siitä oikein näki kun nosti nenää saadessaan hajun :)).
Toinen puoli meni kanssa hyvin.
Tyhjällä lähti taas vähän vinoon, mutta teki ihan hyvän syvyisen ja levyisen piston kuitenkin, en jaksanut laittaa uudestaan tätäkään, kun näin tauon jälkeen tehtiin...
Vikalla meni tosi hyvin suoraan taakse, mutta sitten kääntyi väärään suuntaan, ilmeisesti maalimiehen "hajutunneliin". En jaksanut taaskaan reagoida ;), annoin sen työskennellä ja aika pian kääntyi oikeaan suuntaan. Otti hyvin maalimiehestä hajun takaisin päin tullessaan, eli hyvin kuitenkin.

Olen kyllä tosi tyytyväinen, kun saatiin näin onnistuneet treenit näin pitkän tauon jälkeen :)). Kai sitä pitää vielä jaksaa treenata, kun Glenda tykkää tosta hommasta NIIN paljon :)

Kotona tehtiin vielä pari tarkkuusruutua, eka onnistui hyvin, toisella taas paikallisti ja merkkas hyvin, mutta teki pienen kieppauksen sen jälkeen ja vasta sitten nosti esineen. Epävarma vieläkin, vaikka oon tyytyväinen siihen, että se löytää tosi nopeasti ja loppujen lopuksi on nostanut aina, eli kisoissakin tuolla tavalla pitäis ees jotain pisteitä herua :). Tietty ois kiva, että nostaisi sen heti, mutta ehkä se siitä.

Bestis sai vähän humputella tokojuttuja, sillä oli hauskaa :)