Me treenattiin taas eilen, ohhoh! ;)

Glenda teki siis etsintäjuttuja, jotta ois ees joku realistinen ajatus lähteä sinne kisoihin kesällä. Aluksi pari pudotettua niin, että virittelin (itselle muistiin käskyt="tehään pudotettu"), seurautin yhdessä-käskyllä, eli vapaamuotoisesti jonkin matkaa, tiputin lelun Glendan huomaamatta, jatkettiin seuraamista ehkä joku 30metriä ja sitten käännyttiin. Tän jälkeen koira perusasennossa sanoin "mihin veturitossu jäi?" jonka jälkeen käsky "hae". Ja se meni loistavasti! :) Nyt siis kommenttia kokeneemmat, meneekö se jotenkin noin vai teinkö jotain hassusti?

Tehtiin vielä toinen toisto vähän pidemmällä matkalla, joka oli myös loistava! Veturitossu on Glendan mielestä niin paras, joten se saa toimia tässä esineenä. On siis sellainen lasten tossu, kai se käyttöesineestä menee?

Sitten pari pikkuesineruutua (jossa virittelynä "se on ihan lähellä" ja käskynä "etsi", ens kerralla kun unohdan käskyt niin katson täältä ;) ensin pienellä kovamuovisella avaimenperällä ja sitten kinderin yllätyslelulla ja nääkin meni hienosti! Nyt tein niin, että heti kun Glenda otti esineen suuhun hyökkäsin viereen ja pyysin antamaan, tällä kertaa ei ainakaan alkanut yhtään kaivamaan tai toohottamaan muuta typerää.

Jes, tulipa hyvä mieli, Glenda osasi hienosti vaikka takana tosi pitkä tauko ja mä olin tosiaan unohtanut käskyt ja muutenkin aika pihalla miten noi kuuluis mennä :))

Bestis sai vaan leikkiä Ilmarin kanssa pallolla sen aikaa kun Glenda treenas ja sit pääsi lenkille sentään :)