Ekaksi vielä onnittelut Glendan Loistavalle Lapselle Hiskille ensimmäisessä hakukokeessa saavutetusta HK1-koularista! :) Pisteitä kertyi 288, maasto 198 (169+29) ja tottis 90, wau! :)

Mä olen ollut viikonlopun Tuorlassa kouluttamassa sennenkoiria, taas oli ihanan kesäinen keli ja ihanan reippaita koiria, ne saa mut aina hymyilemään iloisuudellaan :)

Bestis pääsi tänään mukaan vähän humputtelemaan. Aloitettiin luoksetulolla, jossa ensin nousi seisomaan jätössä. Toistolla pysyi hyvin ja tuli lujaa, palkka vauhdista.

Jäävissä maahanmeno hyvä, mutta hölmö lapsi päätti pitkästä aikaa sekoittaa seisomisen maahanmenoksi pariinkin kertaan, helpotettuna ok. Istumista ei sattuneesta syystä edes kokeiltu...

Koska koesuunnitelmia on hiottu kesää varten ja kentällä oli este, tehtiin sitä matalana - ensin 20cm ja sitten 30cm. Hyppäsi nyt useamman kerran tosi ilmavasti ja hyvin, jos saadaan kokeessa hypätä toi 30cm, niin suoritetaan hyppy, jos ei niin sitten jätetään välistä. Tuon korkeampaa en tahdo oman mielenrauhan vuoksi alkaa harjoittelemaan.

Seuraamiseen saatiin Virve katselemaan ja kommentoimaan, olipa hyödyllistä saada joku ihan uusi ihminen katsomaan miltä se touhu näyttää ulospäin. Vinkkinä saatiin palkata enemmän ylöspäin, jottei tulisi niin voimakkaasti mun jalan eteen, tätä aletaan nyt kokeilemaan. Paikka on kuitenkin ihan ok, mutta kokonaisuutena aika pomppivaa ja painavaahan se on.

Lopuksi tein vielä itsekseni paikkamakuun, joka ok. Välillä Pestillä tauko autossa ihmisten ruokailun ajan ja sen jälkeen uudestaan pari pätkää seuraamista uudella tavalla, ruutua (jossa ei meinannut aluksi mennä loppuun asti) ja paikkamakuuta Voiton kanssa, mikä oli päivän varsinainen ohjelma. Pari minuuttia pikkukoirat makasivat, sujui tosi hyvin, jes :).

Näytin vielä Annalle yhden pompun, joka oli tosi ilmava ja hyvä, eli toivotaan että meidän kohdalle osuu kilttejä tuomareita :)