Me ollaan oltu nyt oikein ahkeria, kun mulla on viimeisiä tenttejä tulossa ja ulkona on aivan loistavan ihanan keväiset kelit, niin arvaahan sen että mieluummin sitä treenaa...

Eilen tehtiin aamupäivästä Glendan kanssa kolme pikkuesineruutua, ekassa ja tokassa esineinä 20 sentin kolikot (erit, ettei ekan kuola haise liian voimakkaasti) ja vikassa taas se huulipunan korkki. Ekasta ja kolmannesta palkkasin noston jälkeen, tokan otin sivulle asti. Kaksi ekaa meni etsinnän puolesta loistavasti ja palautuskin sujui nyt hienosti ja mä sain kopin!! :)) Kolmannella taas vähän pyörähti ekan paikannuksen jälkeen, en tiedä vaikuttiko toi luovutukseen asti otettu, mutta joka tapauksessa täytyy nyt palkata paljon heti noston jälkeen vieläkin. Tosi hyvin se on kyllä nyt tajunnut jujun ja etsii hienosti eikä häiriinny mun hämypiilotuksista ja klähmimistä kohdista :))

Bestis sai taas tokoilla, seuraamista, jääviä, luoksetuloa ja kaukoja. Ainoa kämmi kävi kaukojen ekassa maahan-istu -nousussa, jossa jäi vaan möllöttämään maahan. Muuten teki kaikki hienosti, nyt jopa pysyi istumassa kaukojen virittelyissä ja meni taas maahan kun piti :). Jopa seuraaminen tuntui kohtuullisen suoralta!

Illalla käytiin Glendan kanssa hakuilemassa, paikkana jälleen lentokenttä, se kun on niin mukavan lähellä... Saatiin tosi mukavat kahden porukan yhteiset treenit aikaiseksi, kiitos kaikille kanssatreenaajille! :) Glendan treeni oli tällä kertaa tällainen: maalimies, tyhjä, maalimies, tyhjä, maalimies, maalimies. Kaikilta suorapalkka taas ääntäpitävillä leluilla (mukana mm. hieno Ikean mansikalla ajava kirahvi ;), vika maalimies oli lähellä, muut takarajalla. Ainoa kunnon kämmi oli etukulmassa, jossa ensin oikaisi niin ettei saanut maalimiehestä hajua ja vaati kaksi pistoa nostoon. Muuten teki pääasiassa kohtuu suoria pistoja, mutta seilaa takarajalla tyhjillä, eikä tullut itsenäisesti pois, niin kuin joskus. Treenamattomuus näkyy... Mutta oli se taas NIIIIN innoissaan, tällä kertaa Anne totesi, että Glenda tahtoisi treenata enemmän, kun sen silmät oikein palaa metsässä :)). Ihana Glenda!

Bestis sai lopuksi taas tokoilla, tarkoituksena ottaa Keken kanssa paikkamakuuta. Teki myös noutoa ja seuraamista, jossa kyttäs eteenpäin (ei oo tehnyt tätä ennen), ihan kuin olisi odottanut eteenmenoa. Kummallista, etenkin kun sen kanssa ei oo ikinä otettu eteenmenoa... Mun teoria on, että luuli jotain putken palasta leluksi, mutta pitäishän sen silti osata. Itse paikkamakuu meni hyvin, tosin pötkötti ihan korvattomana taas.

Olipahan hauskat treenit, kevät on kivaa aikaa! :)