Eli vielä unohtui onnitteluista Mervin tokon valmennusrenkaaseen pääsy! :) Onnea siitäkin hyvästä, Mervillä on loistava tokoputki päällä :))

Me käytiin keskiviikkona Glendan kanssa hakuilemassa uudessa maastossa, joka aiheuttikin vähän itse kullekin hankaluuksia piilojen löytymisten suhteen jne. Glenda aloitti huonolla pistolla, jatkoi huonolla pistolla ja teki vielä kolmannenkin huonon piston. Neljäs pistokin oli huono, mutta viidennellä, eli nelosen korjauspistolla taisi löytää maalimiehen. Pistojen määrissä muissa lähetyksissä otettiin huomioon vain ensimmäiset lähetykset, oikeasti jouduin lähettämään ainakin toiseen kulmaan kahdesti. Vitosella, eli maalimiehellä, oli sompaillut rullan kanssa ees ja taas - joko treenattu liian vähän ilmaisua tai sitten turhautumista huonoista pistoista - luultavasti vähän kumpaakin.
Sitten vaihtui tyyli, kuutospisto oli LOISTAVA (nyt on pakko kehua kovin, koska tuohon alkupäähän verrattuna se oli Loistava, normaaleihin pistoihin verrattuna hyvä). Eteni suoraan takarajalle, kääntyi eteenpäin ja itsenäisesti n. 20 metrin jälkeen takas. Jes, vähän helpotti. Pisto numero seitsemän myös ok, kasilla taas maalimies, jolta ilmaisu. Tällä kertaa ilmaisu hyvä.
Positiivista oli se, että kun oli täysin vieras maasto, niin tulipahan roikuttua näytöillä aika lailla loppuun asti, kun ei itellä ollut mitään käsitystä missä päin maalimiehet oli. Negatiivista olikin sitten aika paljon...Huoh.

Aloin miettimään, että jos vaan peruisi sittenkin sen etsintäkokeen, mitä me sinne tällaisella suorituksella lähdetään. Toisaalta, saishan se tollakin jotain pisteitä, kun kerran maalimiehet löytyy, mutta työskentely oli KARMEETA. Eipähän tarvii lähteä SM:iin, mitä olen tässä arponut - huh helpotusta, voi laittaa nekin rahat vaikka festareille :))