Tessalla on tänään syntymäpäivä, mittariin tuli jo 14 vuotta :)). Onnea vanha varis, toivottavasti yhteisiä päiviä on vielä edessä monta :). Tepa on ollut tämän viikonlopun taas hoidossa, paljon se nukkuu ja ulkona ei huvittaisi sateella kulkea, mutta jos on sateeton hetki niin kävelee ihan reippaasti :). Sohvalle ja sänkyynkin vielä pääsee hyppäämään, mutta mieluummin nukkuu kyllä lattiatasolla olevassa koirien pedissä. Uskoisin, että se alkaa olemaan jo lähes sokea eikä kuulokaan enää ole kovin hyvä, muttei aistien huononeminen ole tuntunut sitä vaivaavan.

Tässä vielä kuva Tessasta, tämä on otettu jo pari viikkoa sitten tosin. Tällä kertaa ei olla vielä kuvattu uusia kuvia, kun haluaisin saada ulkoa jonkun kuvan, muttei se oikein näillä ilmoilla onnistu... Toivottavasti alkuviikosta olisi vähän parempi keli, että saisi vielä napsittua kuvia.

1273428130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bortsuilla on ollut tylsä elämä, kun mä koetan väsätä viimeisiä koulujuttuja, mutta lenkillä ollaan käyty kavereiden kanssa ja ilman. Tuntuvat olevan kyllä ihan tyytyväisiä siihenkin :)