Eilen tein Glendan kanssa ihan takapihalla useita tarkkuusesineiden palautuksia ja nyt diagnoosi varmistui. Muistan siis aikanaan tunarissa, että Glendan oli vaikea tehdä liikettä läähättäessään (jotenkaan ei silloin haluaisi ottaa pientä esinettä suuhun...) ja nyt mietin samaa viime viikolla Marian kanssa treenatessa. Eilen se vahvistui, sillä ensimmäiset toistot meni hyvin, mutta kun vähän enemmän oli touhuttu ja iski jano, niin sitten tuli kotipihallakin tökkiminen esiin. Täytyy siis toivoa, että tarkkuus olisi alkupään liikkeitä kokeessa ;). Ja jos ei ole, niin pitää muistaa juottaa kunnolla. En nyt jaksa edelleenkään tästä sen enempää huolestua, tehdään nyt kuitenkin vahvistustreenejä ennen koetta.

Bestis sai tokoilla lenkin yhteydessä, tällä kertaa pelkästään Bestis, kun satoi aika ihanasti... Tehtiin käskytyksellä, mitä on tehty tosi vähän, mutta ei se tunnu pieneen vaikuttavan.

Seuraaminen hihnassa oli vähän aukeavaa ja kerran taisi ottaa hihnasta kiinni hetkeksi ja kerran taisi napsasta mun housuja. Tästä en ole ihan varma, en tuntenut mitään, kuului vain ääni, joten en uskaltanut puuttua. Vapaana seuraaminen oli vähän parempaa.

Maahanmeno hyvä, tässä tosin putoaa vinoon poikittamisen takia, mutta ihan sama.

Luoksetulo oli hyvä, tosin nyt käskytyksestä vähän nykäs. Perusasento oli hyvä, mutta istuminen vähän hidas. Tehtiin vielä toisto, jossa palkka pysymisestä käskyn jälkeen, hyvä.

Seisahtuminen oli ok, tässä tosin seuraaminen on vähän ennakoivaa ja pompahtelevaa, mutta ihan sama sekin, kun itse liike on nyt onnistunut...

Niin ja tehtiin me myös luoksepäästävyys piiiitkästä aikaa, vähän ihmetteli että mitä pitää tehdä ja vilkuili sekä mua että Elsiä ja lopulta päätti lähteä Elsi-tätiä vastaan :). En taida jaksaa tätäkään kauheasti treenata, kun se on kuitenkin ihan perussosiaalinen.

Paikkamakuu otettiin lopuksi, Pesti-parka joutui yksin makoilemaan sateessa :-(. Hyvin sujui, vaikka Elsi huuteli käskyjä ja kentän vierestä käveli haukkuva koira. En tosin raaskinut makuuttaa täyttä kahta minuuttia siinä kelissä.