Bestiksen tokot peruuntui, taas :-(. Oon nyt ilmoittanut sen kolmeen kokeeseen ja kaikki ovat peruuntuneet, onkohan tämä joku merkki ettei meidän kannattaisi koettaa kisaamista? Eka peruuntui sen kurkussa olleen ruohonkorren (siis lähinnä lääkkeiden karanteenin) vuoksi, toinen juoksun takia ja nyt oli tullut tuomarimuutos ja sen mukana aikataulunmuutos, joten ei päästä. Mälsää, hän oli valmistautunut niiiiin hyvin tällä kertaa, käytiin vielä eilen sekä aamulla että illalla treenaamassa ja Bestis oli supertaitava :). No, syksyllä uusia kokeita kohti, kun nyt ei ainakaan heti kesäkuussa ollut sellaisia mihin pystyttäis osallistumaan.

Ja ne Glendankin kokeet peruuntuivat, koska se oli Ilmarin kanssa aamulenkillä vingahtanut juostessaan pellolla. Siltä tuli toisesta etujalasta vähän verta ja oli ontunut, joten todettiin että parempi antaa varmuuden vuoksi kyypakkaus, jos oli käärme syypäänä. No nyt se on ihan hyvässä kunnossa ja varaa tassulle, mutta tajusin vasta, että siinä kyypakkauksessahan on kortisonin takia 14vrk:n varoaika. Höh. Ja tää tarina on tosi, kyllä mä kehtaisin tunnustaa jos en menisi vain siksi ettei kiinnosta, mutta nyt ei päästä tuon takia...Katsellaan Glendallekin uusia kisoja syksylle.

Bestiksen koe harmittaa enemmän, koska se oli oikeasti nyt tosi hyvällä mallilla :-(. Harmittaahan se Glendankin koe, koska olin nyt kuitenkin oikeasti varautunut siihen, että osallistutaan.

Mutta iloisia uutisia näiden jälkeen! Hiski Hiskonen on jatkanut tänään loistavaa tulostahtiaan ja kisannut etsintäkokeen avoimessa luokassa koularin EK2! :)) Pisteitä kertyi maastosta 190 ja tottiksesta 86. Mahtavaa, isot onnittelut Kaarina & JK2 EK2 HK1 Hiski vielä tätäkin kautta! :)