1279984242_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin söpöjä ne oli pienenä ja nyt ne on niiiin taitavia :)). Tänään siis Ruut ja Mervi kisasivat SM-tokoissa, Ruut voittajassa ja Mervi evl:ssä. Ruut&Susan saivat hienon ykkösen pistein 285 ja voittivat luokkansa (35 koiraa)!! Mahtavaa, isotisot onnittelut!! :))
Mervi&Katri saivat myös hyvän ykköstuloksen, 275 pistettä ja Mervi sijoittui sijalle 23.! Onneaonnea! Harmillisesti Mervi jäi viisi pistettä vajaaksi finaalipaikasta, mutta suoritus silti loistava 2½-vuotiaalla koiralla :)). Voi että ollaan teistä ylpeitä, hyvä tytöt!!

Me käytiin pitkästä aikaa keskellä päivää lenkillä - ihanaa kun on vähän viilentynyt! Samassa yhteydessä Bestis treenasi, tehtiin jälleen alo-avo-settiä. Seuraaminen oli nyt rauhallisemman tuntuista, tehtiin vähän myös askelsarjoja, ekaa kertaa, nämä ihan ok. Maahanmenoa aluksi palkaten seuraamisesta, sitten palkkasin heti maahanmenon jälkeen. Luoksetuloa pitkältä matkalta läpijuoksuna ja sitten kokeilin miten tulee seisahtumisen jälkeen sivulle, tämä ok. Tai no, sivulletuloissa istuminen oli hitaahko, mutta se on sellasta... Seisahtumista myös palkaten seuraamisesta ja sitten pysähdyksestä. Kaukoissa palkkasin perusasennon maahanmenosta, ekasta noususta ja sitten koko sarjasta, nämä kaikki ok. Noutoa myös pätkissä, eka palkka pysähtymisestä, sitten vauhdista, lopuksi perusasennosta ja pitämisestä.
Tänäänkin tuntui kivalta treenata, Bestis on ollut nyt tosi kiva treenattava :)