Tajusin viikonloppuna, että pitäis varmaan treenata vähän koetta silmällä pitäen...Eli siis Bestis-raukka on joutunut treenaamaan moneen kertaan ja vieläpä maailman tylsintä liikettä, eli paikallaanoloa. Ei nimittäin olla kauheasti treenattu niin, että olisin piilossa, joten sitä sitten on tehty. Ja hyvin on sujunut, jotain pientä on tullut esille (kuten liian aikainen nousu perusasentoon, silloin kun mulla namia kädessä), muttei mitään huolestuttavaa. Tältä osin siis hyvillä mielin kokeeseen.

Seuraamista on tehty Marian ja Virven vinkkejä yhdistellen, eli palkaten ylhäältä päin kainalosta, mutta vasta perusasennossa. Huomattavaa eroa ei oo tullut, muttei sitä kai voi olettaa tulevankaan tällä treenitahdilla :)

Maahanmeno on hyvällä mallilla, mitä nyt tekee sen yleensä vähän vinoon.

Luoksetulostakaan en keksi pahemmin valittamista.

Seisomisessa teki yhtenä päivänä pari toistoa maahanmenona, mutta muuten hyvin, eli tätä voisi vielä tänään ja huomenna vahvistaa.

Noudossa karkasi kertaalleen lo:n käskytyksestä (tätäkin otettu vasta nyt...huoh), mutta nyt osaa jo odottaa oikeaa käskyä. Muuten nouto on minusta hyvä, vähän ehkä törmää palautuksessa.

Kaukoista en keksi valittamista.

Hyppyä hinkattiin viime viikolla kertaalleen ja eilen, jolloin tuli kaikenlaista kummallista vähän esiin (kuten hypyn ohittaminen ja juokseminen Saakun viereen vinkumaan), mutta kun vähennettiin häiriötä, niin saatiin onnistumisiakin. Muutama tosi hieno onnistuminen, mutta muutama floppi, joten kovin varma se ei todellakaan ole, mutta mahdollisuus on siihenkin, että menee hyvin. Hyppyä kun en uskalla Bestiksen kanssa ihan hirveästi harjoitella, niin on mentävä näillä. Se kuitenkin osaa hypätä ja istua ja hypätä takaisin, mutta jos on esim. vähän liian vinossa istumassa, niin kiertää herkästi takaisin.

Sellasta, nyt tehdään jotain pikkujuttuja tänään ja huomenna ja sit lauantaina katotaan miten käy :)