Ruut&Susan kisasivat eilen ekaa kertaa evl:ssä, heti hieno ykköstulos 272,5 pistettä, vaikka istuminen meni nollille!! Isonisot onnittelut vielä tätäkin kautta, loistavaa! :) Nyt on jo eka ykkönen valioitumista varten plakkarissa :))

Me käytiin tänään illalla kerrankin oikein pitkän kaavan mukaan treenaamassa.
Glenda sai aloittaa, tehtiin evl läpi, mutta palkkailin väleissä.

Seuraaminen oli sen tyypillistä: painoi, pomppi ja kertaalleen sivuaskelissa piippas. Mutta kun mä vaan tykkään siitä...

Idari oli hieno, kaikki asennot varmasti oikein, eikä kääntynyt seisomisessakaan, mitä muistelen tehneen silloin kun ollaan vuosia sitten viimeksi tehty!

Luoksetulo ok, pysähdykset ois saanut olla ehkä vähän napakampia, mutta kuitenkin vielä suht hyviä olivat. Vauhti hyvä ja eteentulokin tais olla hyvä.

Ruutu hieno, palkka seisahtumisesta, toistolla palkka seuraamisesta. Ruudun jälkeen pidettiin tauko ja Dion pääsi treenaamaan :)

Ohjattu oli ok, merkille meno hieno, kapulaan tarttuminen aika saalistava ja pikkasen kaartoi - mutta tästä johtuen palautus aika suoraan eteen. Kaiken kaikkiaan ihan jees.

Hypyssä meinasi mennä hypyn ohi, mutta tästä karjaisin ja otettiin uusiksi, joka onnistuikin hyvin, tässä eteentulo oli tosi hyvä. Toistolla ok. Taitaa toi meidän "hieno" hyppy olla osasyy, osasyy tietysti treenaamattomuus, pk:ssa hypyn ohittamislupa ja se, että kapula näky esteen ohi selkeästi.

Kaukot ok, pikkaisen normaalia enemmän liikkui, mutta eihän Glenda nyt koskaan ihan paikallaan ole pysynytkään. Pikkasen hiomista, niin eiköhän se siitä.

Hahaa! Unohdinpas tunarin tuolta välistä, kuinka sattuikaan...Eli siis tehtiin sekin ja oikealla paikallaan, rasti seinään! Glenda meni kapuloille hyvin, mutta haisteli vain pari kapulaa ja lähti kapuloiden taakse. Olin päättänyt, että odottelen vaan ihan kaikessa rauhassa ja aika nopeesti se menikin takaisin kapuloille ja otti oman ja lähti palauttamaan :)). Palautuksessa pikkasen puree kapulaa, mutta se ei nyt haittaa, toi oli jo ihan hieno suoritus!! :) JEEE!

Bestis saikin tehdä koko avoimen läpi palkatta, kun oli niin valtavan innokkaalla ja lentoon lähtevällä tuulella :). Tai siis saihan se toki palkan kaukojen jälkeen, mutta vasta sitten.

Seuraamista otin vaan pätkän, kun oli vielä normaaliakin innokkaampaa ja pomppivampaa, mutta kontaktin ja paikan se pitää hyvin.

Maahanmeno oli tosi hyvä, seuraamisessa se tosin oli ihan poikittain ja maahanmeno siis ihan vinoon.

Luoksetulo oli aivan loistava (tai no jos haluaa oikein viilata, niin perusasento oli vähän vajaa), pysähdys oli suorastaan ihan maailman luokkaa ;). Tästä ois voinut palkata, mutta en sitten kuitenkaan palkannut. Se oli kyllä hieno, vieläkin mehustelen :))

Seisahtuminen hyvä, paitsi että perusasennon ennakoi (sen siitä saa, kokeessa se ei tehnyt sitä ja nyt ennakoi...)

Nouto oli tosi hieno.

Hypyn varasti, mutta istuminen hyvä ja paluuhyppy hyvä, eli päätin unohtaa varastamisen. Totuuden nimissä on sanottava, että mä virittelin sitä vähän turhan innokkaasti, kun tänään oli Pestillä tosi innokas olo, eli otan oman piikkiin sen virheen.

Kaukoissa maahanmenot toimi taas niinkin hyvin, että ennakoi istumisesta pariin kertaan maahan. Ja täähän siis myös tökki jokin aika sitten. Heh. Palkka tuli vihdoin sitten istumisessa pysymisestä.

Oli tosi hyvän mielen treenit, kiitos Elina seurasta ja vinkeistä! :)) Mietin tossa vielä, että ehkä senkin takia olin niin iloinen ja tyytyväinen, kun ollaan treenattu niin kauhean vähän, että odotukset ei ole ihan kauhean korkeat.. Mutta molemmat oli tosi taitavia, etenkin treenien määrään nähden. Olin jotenkin kauhean väsynyt ja saamaton ennen treenejä, kerrankin treenien jälkeen olo oli huomattavasti pirteämpi ja iloisempi :)))